Kako da spakujete najbolji ručak za posao

Ako više nemate ideju šta biste mogli da jedete na poslu, jer ste već probali svaki specijalitet u okolini, a i šire, donosimo vam osam saveta kako da sami spakujete najbolji ručak za posao. Izdvojite malo vremena i uživajte u izbalansiranom obroku koji ćete za sebe napraviti na najbolji mogući način.

1.Neka raznolikost bude vaš prioritet
Ako napravite zanimljiv sendvič u ponedeljak, onda ponesite salatu u utorak ili kombinujte ta dva obroka! Za najbolji ručak za posao, raznovrsnost je ključna, a ne uvek isti sendvič sa šunkom.

2.Spakujte sami svoje obroke
Preskočite prerađenu hranu poput čipsa i odlučite se za sveže sastojke kao grickalice. Spakujte najbolji ručak za posao, pa neka to nekad bude iseckano voće ili štapići od povrća sa humusom, pa dodajte i sir.

3.Ponesite grickalice koje su vredne žudnje za njima
Miks orašastih plodova i kokice odličan su izbor za grickanje. Zbog ovog saveta kako da spakujete najbolji ručak za posao, uzimaćete puno nutrijenata i stvoriti mnoštvo benefita za svoje zdravlje.

4.Iskoristite svoje tegle
Kako da spakujete ručak, a da izbegnete nečistoće? Spakujte ceo obrok ili precizno složite slojeve salate u teglicu. One su inače mnogo lakše za nošenje do posla u torbi, a sadržaj iz njih neće iscuriti.

5.Neka vaši sendviči budu zanimljiviji
Napravite svoj sendvič tako da bude uzbudljiviji, najbolji ručak za posao, i to tako što ćete koristiti različite začine. Tako umesto senfa i majoneza, slobodno nanesite, na primer, pesto sos.

6.Iskoristite ostatke od večere
Pretvorite svoje ostatke sa večere u najbolji ručak za posao. Ako ste imali šniclu i krompir za večeru, iseckajte ih na sitne komade i ubacite u pitu, namažite je humusom i dodajte paradajz.

7.Ne zaboravite nešto slatko
Ako želite da znate kako da spakujete najbolji ručak za posao, onda ne smete izostaviti i nešto slatko. Parče čokolade ili poneki kolač odlične su ideje za najslađi kraj ručka.

8.Kad baš nemate nikakvu ideju…
Kad vam potpuno nestane inspiracije, napravite tost-sendvič, namažite avokado i eto srećnog ručka.

 

Izvor: https://www.popsugar.com/food/photo-gallery/18773915/image/37899014/Make-Variety-Priority

Takođe pročitajte

Kompanija dm predstavila rezultate međunarodnog istraživanja o menstrualnom ciklusu

Menstrualni ciklus još uvek je neprijatna tema za razgovor za više od polovine anketiranih pripadnica …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.