O nama

„U zdravom telu, zdrav duh“ (Mens sana in corpore sanu) ova sentenca prati čovečanstvo još od latinskog doba i ne treba je posebno tumačiti. Ali, koliko smo ostali „verni“ svom duhu, koliko ga negujemo, koliko ga obogaćujemo, nagrađujemo ili nažalost kažnjavamo. (Ne)svesno se odričemo sebe kao da će se neko drugi pobrinuti da živimo kvalitetnije.

Naša i vaša Sana želi da pokrene pozitivni duh i da pronađe najbolje i najkreativnije događaje i ljude koji nas okružuju. Sve ono što će nam olakšati život i što nas može okrepiti ili izlečiti. Nekad su to biljke, nekad neki predeo, reka ili planina, lekovitost naših banja na Balkanu nadaleko su poznate. Dušu može nahraniti zaboravljeni ukus nekog jela ali i uspeh kada svojim rukama stvorite nešto korisno sebi ili drugima.

I Sana će pokušati da nahrani vašu dušu i jedino što možemo da vam obećamo da na našim stranicama nikada nećete pročitati ništa što vam može pokvariti dan.

Internet magazin Sana Life upisan je kao javno glasilo u Ageniciji za privredne registre pod rednim brojem IN000409 18 Aprila 2016 godine.

Vaša Sana