Nurdor-Svetski dan malih superheroja obeležen u Nišu

Plato kod Kalče u Nišu danas je bio obojen zelenim balonima u znak podrške malim superherojima.

15. februar je Svetski dan dece obolele od raka, te su građani Niša dali kao i svakog dana dali svoju podršku svim mališanima koji vode borbu.

NURDOR se, zajedno sa svim prijateljima, roditeljima, volonterima i javnim ličnostima, već punih 15 godina bori za veću vidljivost pitanja malignih oboljenja kod dece i problema sa kojima se ove porodice susreću, kao i postizanje većeg senzibiliteta društvene zajednice. Kroz kampanju podstiču kako pojedince, tako i kompanije na aktivno uzimanje učešća u projektima kojima zajednički olakšavamo hrabrim mališanima i njihovim roditeljima proces lečenja. Kampanje su rezultirale tako da je prošle godine otvarano novo krilo Klinike za dečje interne bolesti u Nišu, hemato-onkološkog odeljenja u koje su građani Srbije kroz donacije uložili više od 100 miliona dinara.

This slideshow requires JavaScript.

Velika zahvalnost za današnje okupljanje u Nišu ide Ligi Izuzetnih Džentlmena ,dečijem Horu Vilenjaci – Udruženju Fabrika Umetnika, Akrobatskoj grupi USB, Univerzitetu Metropolitan Nis, Jedi Movement – Džedajskom pokretu, Animatorima Dragane Plavsic, Tamari Milojević, Tanji Lazić, Emiliji Stojanović, MB foto studiu, Neveni Ristić, KK Partizan I KK Crvena Zvezda.

Foto: Nurdor FB

Takođe pročitajte

Kako se izboriti sa prolećnim alergijama

Alergija (preosetljivost) je prirodna, zaštitna reakcija organizma od agenasa iz okoline, koje organizam doživljava kao pretnju …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.