WIZZ AIR – Mladi između 18 i 25 godina se mogu prijaviti za onlajn grupe za diskusiju na temu putovanja

Wizz Air, evropska ultra-niskotarifna avio-kompanija sa najvećom stopom rasta i jedna od najodrživijih, pokreće WIZZ forum mladih, neformalnu onlajn diskusiju u formi fokus grupa za klijente između 18 i 25 godina koji će razmenjivati komentare, preporuke i uvide kako bi ovoj avio-kompaniji pomogli da unapredi svoje usluge.

Prijave za WIZZ forum mladih su otvorene za mlade klijente ove avio-kompanije koji vole putovanja, letenje avionom, nove trendove i digitalna rešenja. Ova nova inicijativa će poslužiti da Wizz Air prikupi kvalitativne reakcije na temu šest glavnih oblasti poslovanja: putovanja klijenata, budući putni zahtevi i navike, održivost, digitalni razvoj, usmerenja kreativnih koncepata i komunikacija. Kvalitativna istraživanja na bazi foruma predstavljaju dodatak već postojećim kvantitativnim ispitivanjima koja WIZZ sprovodi kako bi stekao uvid u trendove i mišljenja klijenata. I jedna i druga ističu posvećenost Wizz Aira stalnom unapređivanju iskustva putnika, a rezultati se koriste da bi pomogli da ova avio-kompanija razvija, širi i poboljšava svoje usluge.

Svakog meseca će od ukupno 80 do 100 osoba iz cele Evrope biti izabrano njih dvadeset da učestvuju u diskusijama u formi fokus grupa koje će biti organizovane onlajn preko platforme Microsoft Teams. Učešće je potpuno dobrovoljno, ali će učesnici dobiti vaučer za putovanje avionom u vrednosti od 20 evra po diskusiji kao podsticaj. Pored toga, svi učesnici WIZZ foruma mladih automatski dobijaju šansu da osvoje vaučer od 200 evra u nagradnom izvlačenju i otputuju do destinacije Wizz Aira iz snova po svom izboru.

„Mi u Wizz Airu smo posvećeni ponudi najboljeg mogućeg iskustva putnicima i zato nam je drago što pokrećemo WIZZ forum mladih, inicijativu za klijente na bazi fokus grupa koja postavlja trendove kako bismo unapredili svoje usluge. Putem ove inicijative ćemo čuti mišljenja naših mladih i raznolikih putnika koji će na ovaj način moći da podstaknu i utiču na naše buduće poslovne odluke i ciljeve. WIZZ forum mladih je jedinstvena prilika da se ljudi sličnih stavova iz cele Evrope okupe i podele dragocene uvide koji će Wizz Airu pomoći da uvede dodatna poboljšanja usluga. Ne čekajte i prijavite se već danas!” rekla je ŽuŽa Puz, direktorka za odnose sa klijentima i marketing u Wizz Airu. 

Svi zainteresovani da se pridruže Wizz forumu mladih mogu da se prijave ovde.

O kompaniji Wizz Air    

Wizz Air, evropska niskotarifna avio-kompanija sa najvećom stopom rasta, ima flotu od 154 aviona tipa Airbus A320 i A321. Tim posvećenih profesionalaca u oblasti vazduhoplovstva nudi kvalitetnu uslugu po veoma niskim cenama karata, što je Wizz Air učinilo omiljenim izborom 40 miliona putnika zaključno sa 31. martom 2020. godine. Wizz Air je član Londonske berze pod oznakom WIZZ. Kompanija je nedavno ušla među deset najbezbednijih avio-kompanija na svetu po izboru airlineratings.com, jedine svetske rejting agencije u oblasti bezbednosti i proizvoda i osvojila Nagradu za najbolju avio-kompaniju u 2020. godini koju dodeljuje ATW i koja predstavlja najviše priznanje za jednu avio-kompaniju ili pojedinca.

Za više informacija:

Christie Rawlings; Wizz Air Group; [email protected] 

Pratite nas na Instagramu: @wizzair

Pratite nas na Fejsbuku: @wizzair

Pratite nas na Tviteru: @wizzair

Takođe pročitajte

Dvodnevna poseta Privredne komore Bijeljine jugu Srbije

Predstavnici Privredne komore Bijeljine u saradnji sa turističkim organizacijama i lokalnom samoupravom i privrednicima boraviti …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.