Velike gužve na otvaranju prve H&M prodavnice u Nišu

Švedska kompanija H&M otvorila je danas prvu prodavnicu u Nišu, na Trgu kralja Milana 2, uz prisustvo velikog broja ljubitelja mode. Prvih 100 nagrađeno je poklon vaučerima za kupovinu u iznosu od 1.500 dinara, dok svi posetiocina dan otvaranja na kasi dobijaju 20 odsto popusta na omiljeni artikal.

HM3Prodavnica H&M-a u Nišu najveća je koju kompanija ima u Srbiji, sa ukupnom prodajnom površinom od 2.615 kvadratnihmetara. Radno vreme biće od 9 do 22 časa radnim danima i vikendom. U bogatoj ponudi prodavnice naći će se raznovrstan asortiman odeće za žene, muškarce, tinejdžere, decu i bebe i zdobropoznatihkolekcija – Everyday, Modern Classic, Mama, H&M+, L.O.G.G., Men, Basic, Divided, Sport, Denim, Underwear, Accessories.HM2

„Ponosni smo što smo otvorili prvu prodavnicu u Nišu i što posetioci iz ovog dela Srbije sada mogu da uživaju u našoj ponudi – u modi i kvalitetu po najpovoljnijoj ceni, na održiv način. Sigurna sam da će ovo biti omiljena modna destinacija mnogima, jer smo poznati po tome što svako, bez obzira na godine, novac i lični stil, može pronaći nešto za sebe. Dodala bih takođe da smo oformili divan tim koji će raditi u prodavnici i koji će dati sve od sebe da ona izgleda i funkcioniše savršeno svaki dan, baš kao danas naotvaranju – rekla je Klaudija Osvald, generalna direktorka H&M-a za Srbiju, Austriju, Hrvatsku i Sloveniju.

Kompanija H&M posluje u Srbiji od 2013. godine. Pored prodavnice u Nišu, koja je deveta po redu u Srbiji, postoji još osam prodavnica u pet gradova – tri u Beogradu, dve u NovomSadu, i pojednu u Pančevu, Zrenjaninu i Subotici.

Takođe pročitajte

Zašto je Katarina Nešić „dijamant od žene“?

Praksa je da se o moćnim i uspešnim ženama piše 8.marta kao da ne postoje …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.