Šansa za nezaposlene i hrabre

Projekat IKT Klaster Akademija “ Šansa za sve “  omogućuje mladim ljudima da kroz petomesečnu obuku dobiju potrebna znanja i veštine za rad u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija IKT.

14089426_1261665753866596_341329465_nProgram obuke je osmišljentako da je potpuno usklađen sa potrebama kompanija iz IKT sektora i uključuje stručne prakse u firmama iz NiCat klastera.

„Projekat IT šansa za sve ima tri cilja, prvi cilj jeste da mladi ljudi dobiju šansu da se prekvalifikuju odnosno dokvalifikuju kako bi mogli da rade sjajne, kreativne i dobro plaćene poslove u našim kompanijama. Druga stvar je da sama kompanija, zbog toga što dobija ljude koji imaju neka specifična znanja, specifična znanja kako bi i sama kompanija mogla da poraste i pređe u neki viši nivo poslovanja. A treća stvar jeste da kompletno ovaj projekat zapravo treba da prezentuje jako puno primera dobrih praksi koje postoje u visokim tehnologijama, to su naši prijatelji, komšije i rođaci koji su ovde u gradu neki od njih su najbolji u onome što rade u svetu, Srbiji ili regionu pa i šire. Svi aspekti koje pokriva visoka tehnologija treba prezentovati mladima zato što to zaista može da bude značajni inspirator.“ – izjavio je na današnjoj konferenciji za novinare Goran Mladenović NiCat klaster menadžer.14101658_1261665807199924_1389294347_n

“Mladi će dobiti šansu odnosno besplatnu petomesečnu obuku što se tiče programiranja, ovaj projekat je dobar jer radimo na usavršavanju i napredovanju mladih na lakšem zapošljavanju.Ova obuka će se održati u prostorijama Kancelarije za mlade u Nišu svih pet meseci.“ – rekao je Stevan Živković koordinator iz Kancelarije za mlade Grada Niša.

Ukoliko ste nezaposleni, ali ste hrabri, posvećeni i željni uspeha, pošaljite svoju biografiju i kratko motivaciono pismo na [email protected] najkasnije do 10. septembra 2016.

Takođe pročitajte

Da li čistiji vazduh u kafićima „čisti“ i goste iz lokala

Sve učestalije najave da bi Srbija mogla zabraniti pušenje u zatvorenom uplašila je vlasnike ugostiteljskih …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.