foto Goran Marković

Ovacije Žarku Lauševiću na niškoj „Tvrđavi“

Čast koju je svojim naklonom glumac Žarko Laušević ukazao publici na 51.Filmskim susretima u Nišu ona mu je uzvratila na najbolji mogući način.

bojana simovic i zarko lausevicDo poslednjeg mesta ispunjena Letnja pozornica sa nestrepljenjem je iščekivala čaroliju na velikom plantnu koju im je posle više od 15 godina odsustva priredio nezaboravni „oficir s ružom“ u filmu „Smrdljiva bajka“ Miroslava Momčilovića.  Pored Laučevića u filmu glume sjajna Jelena Đokić i Petar Božović, Bojan Žirović, Miloš Vlalukin, Nebojša Ilić, Nebojša Ljubišić, Cvijeta Mesić, Aleksandar Đurica, Jovo Maksić, Veselin Ilić, Jelena Gavrilović, Marko Gvero, Danica Todorović, Vlada Stević i Bojan Lazarov.zarko alusevic filmski susreti

Iako opisuje ljude sa poslednje margine života film ima srećan kraj. Filmski kritičari su već dosta rekli o ovom filmu koji je premijeru iako krajem prošle godine ali je činjenica da je ovo jedan od retkih čednih ljubavnih filmova u domaćoj kinematografiji. Film će nas možda i naterati da pokažemo više saosećajnosti prema ljudima koji su izgubili nadu i volju za životom.

zarko lausevic„Dragi prijatelji, ne znam da li je veća čast ili moje uzbuđenje večeras ovde sa vama. Hvala vam najlepše još jednom, obratio se Laušević publici nakon projekcije filma. Višeminutni aplauz i ovacije glumcu dokaz su da ona ceni njegov glumački rad i talenat više od svih okolnosti koje su ga zadesile.

„Ne sećamo se da je neko dobio ovoliki aplauz, bio je komentar mnogih iz publike.

Uzbuđenje sa Letnje pozornice prenelo se ispred VIP lože gde su mnogobrojni obožavaoci čekali da ugrabe trenutaki ugledaju slavnog glumca koga su mnogi ostali željni jer je prekinuo karijeru na vrhuncu slave.

 

Takođe pročitajte

Lebane po četvrti put organizuje Miholjske susrete sela

I ove godine opština Lebane je kod Ministarstva za brigu o selu prošla na projektu …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.