Uz popuste i akcije, vreme je za treninge!

Nakon praznika, slava i proslava kada smo sebi dali oduška, dolazi period vraćanja ili usvajanja nekih novih zdravih navika.

U to ime podsećamo vas na pogodnosti i akcije Kangoo Fit & Dream Gym Team, pa tako sada nemate izgovora da ne krenete odmah sa treninzima, makar to bio i brzi hod na traci. Zdravo je, korisno je, osećaćete se življe i puni energije!
U ponudi ovaj moderan fitnes centar ima za svakoga po nešto, odaberite ono što bi vama najviše odgovaralo.

TERETANA– Ukoliko dođete u Kangoo Fit & Dream Gym Team, i povedete još 1. osobu, cena mesečnog treninga za vas iznosiće 2.200din, ako povedete još 2. osobe 1.900din, a za 3. ili više osoba cena je 1.700din.

STUDENTI  – Ukoliko si student sa bilo kog fakulteta Univerziteta u Nišu, samim učlanjenjem ostvarujete 20% popusta na SVE vrste treninga, bilo u teretani bilo uz instruktora grupne, bilo personalne. Sve što vam je potrebno jeste overen index.

GRUPNI TRENINZI – Ukoliko želite da izaberete neki od njihovih vođenih treninga uz instruktora jer ne volite klasične treninge niti da trenirate sami, u OVOM MESECU možete i za to da ostvarite popust za bilo koju vrstu grupnog treninga ako povedete još 2 osobe i VI DOBIJATE GRATIS ČLANARINU!

Takođe,  Kangoo Fit & Dream Gym Team fitness centar ima odlicnu saradnju sa FIT PASS Kompanijiom, tako da i uz njihove kartice mozete trenirati puno jeftinije.

Photo: Kangoo Fit & Dream Gym Team

 

Takođe pročitajte

Početak brojnih manifestacija Miholjskim susretima u Boljaru

Sutra kalendarski počinje leto, a u vlasotinačkoj opštini obeležiće ga brojne manifestacije do septembra.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.