hdrpl

Uramljen i potpisan poster sa MMA takmičenja na licitaciji

Nakon kraće pauze za praznike, vraćaju se dobro poznate licitacije Lokalne fondacije Niš. Na prvom javnom nadmetanju na fb stranici u 2022. godini, u ponudi je nešto zanimljivo za ljubitelje borilačkih sportova. Pred zainteresovanim građanima je uramljen poster sa potpisima boraca koji su učestvovali na MMA spektaklu u organizaciji „Brave CF“ u Beogradu krajem decembra 2021.

U glavnoj borbi večeri srpski takmičar Slobodan Maksimović Limp savladao je za titulu u lakoj kategoriji Filipinca Rolanda Gabriela.
Licitacija je otvorena i odvija se isključivo na fb stranici LFN, a zainteresovani ponude mogu da daju do petka, 21. januara u 17 sati. Početna cena je 2.000 dinara. Novac prikupljen ovim putem, kao i kroz sve druge aktivnosti, ide u fond za podršku kreativnim i proaktivnim idejama Nišlija.

Ova licitacija realizuje se zahvaljujući niškom borcu Jovanu Marjanoviću, koji je takođe učestvovao i pobedio na pomenutom prestižnom borilačkom nadmetanju i uz podršku teretane Baza i Fitnes revolucije. Poster je uramljen, sa potpisima učesnika, a dimenzije su 100×70cm.

LFN kroz licitacije, donacije pojedinaca, kompanija i organizacija prikuplja sredstva za podršku najboljim idejama građana. U 2021. godini je podršku LFN dobilo već 15 inicijativa formalnih i neformalnih grupa građana, sa teritorije četiri od pet gradskih opština u Nišu. Uskoro će biti raspisan i novi konkurs, za koji su pripreme u toku.

Takođe pročitajte

Pažljivo čuvajte lekove u vrelim danima

Većina lekova ne podnosi temperaturu višu od 25 stepeni Celzijusa, pa letnje vrućine zahtevaju poseban …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.