ilustracija

Tradicionalna akcija „Pozdrav proleću stazama zdravlja“ na Hisaru

Planinarsko-skijški klub ,,Kukavica“ Leskovac i Centar za promociju zdravlja ZZJZ Leskovac u subotu, 6. aprila  sa početkom u 9,30 časova iz parka 9. Jugovića na Hisaru, organizuju svoju tradicionalnu akciju „Pozdrav proleću- stazama zdravlja u susret Svetskom danu zdravlja“

,,Staza zdravlja“ na Hisaru , koji uređuje PSK ,,Kukavica“ idealana je za šetnju i rekreaciju. Staza kreće iz parka ,,Devet Jugovića“, a završava se u Spomen- parku. Sa nje se pruža divan pogled na grad i vrhove okolnih planina.

„Pozivamo sve članove, planinare, smučare i ekologe, kao i učenike osnovnih i srednjih škola , studente, ljubitelje prirode, zaljubljenike u Hisar, rekreativce i ostale građane Leskovca i okoline da učestvuju u zajedničkoj šetnji ,,Stazama zdravlja „. Odeću i obuću prilagoditi vremenskim prilikama. U akciji se učestvuje na sopstvenu odgovornost.  Vaše je da nam se pridružite! Pridružite se akciji da zajedno obeležimo ovu tradicionalnu akciju u susret Svetskom danu zdravlja, navodi se u pozivu koji su potpisali načelnica Centra za promociju zdravlja ZZJZ Leskovac prim. dr Vanja Ilić, predsednik Planinarsko skijaškog kluba „Kukavica“ Leskovac Dejan Savić i predsednica Komisije za rad sa mladima Planinarskog saveza Srbije Jelica Drašković.

PROGRAM

Do 9. 00-okupljanje učesnika akcije u parku ,,Devet Jugovića“ na Hisaru

9.30-Polazak kolone učesnika, putem do TV predajnika. Dalje, staza vodi do najvišeg vrha Hisara silazi se do raskrsnice zvane ,,Toma Taksa“ i dalje ide pored rezervora za vodu i spušta do Svetoiliske crkve , a potom silazi u Spomen-park.

13.00-Završetak akcije. Podela učesničkih knjižica i amblema.

 

Takođe pročitajte

Na klinici za kardiohirurgiju UKC Nis uradjena je druga transplantacija bubrega ove godine

“Postoji jedna rec koja nas oslobadja sve tezine patnji i bola. Ta rec je LJUBAV” …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.