Stara planina puna gostiju za Dan primirja

Reprezentativni hotel “Stara planina” sa četiri zvezdice, po prvi put je primao goste i u novembru a za sledeći vikend kada je državni praznik, Dan primirja u Prvom svetskom ratu, kapaciteti su popunjeni sa 85 posto.

Direktor hotela Tomica Ratković kaže da slobodnih mesta ima još vrlo malo i da očekuje da će i ona biti popunjena po četvrtka.

stara-planina-tomica-ratkovic-i-vladimir-simovic-direktor-hotela-i-direktor-javnog-preduzeca-stara-planina-2601-2016„Po prvi put od otvaranja 2012.godine naš hotel je bio otvoren i u novembru za svoje goste. Pokazalo se da ima interesovanja za boravak u hotelu i u ovom periodu, kaže Ratković i dodaje da očekuje jednu od najboljih sezona jer su rezervacije za zimsku sezonu su u punom jeku tako da za određene periode nema više slobodnih soba.

Hotel tokom sezone “okupiraju ” Bugari, Rusi, Crnogorci i gosti iz centralne i severne Srbije. Ski sezona još nije počela ali je pre par dana pao prvi sneg

„Tokom sezone zaposleno 120 radnika. Put do Hotela je tokom jeseni saniran i trenutno se do Hotela dolazi bez problema.Tokom zimskog perioda put se redovno čisti i održava, a start za početak nove zimske sezone označava tradiicionalni VIP Ski Opening Stara planina koga organizuje Hotel Stara planina sredinom decembra, navodi Ratković

Slična situacija je u i u ostalim smeštajnim objektima širom Stare planine. U Etno selu Srna novogodišnji aranžmani odavno je rasprodat, a vlasnici ovog Etno sela na Staroj planini svakog vikenda za mnogobrojne goste iz susedne Bugarske organizuju muziku uživo uz tradicionalu hranu sa ovih prostora.

Takođe pročitajte

Prvi BOR letnji festival uskoro na Zlatiboru

Najnoviji hotel u Srbiji sa pet zvezdica, BOR Hotel by Karisma, u saradnji sa Turističkom …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.