Stara planina puna gostiju za Dan primirja

Reprezentativni hotel “Stara planina” sa četiri zvezdice, po prvi put je primao goste i u novembru a za sledeći vikend kada je državni praznik, Dan primirja u Prvom svetskom ratu, kapaciteti su popunjeni sa 85 posto.

Direktor hotela Tomica Ratković kaže da slobodnih mesta ima još vrlo malo i da očekuje da će i ona biti popunjena po četvrtka.

stara-planina-tomica-ratkovic-i-vladimir-simovic-direktor-hotela-i-direktor-javnog-preduzeca-stara-planina-2601-2016“Po prvi put od otvaranja 2012.godine naš hotel je bio otvoren i u novembru za svoje goste. Pokazalo se da ima interesovanja za boravak u hotelu i u ovom periodu, kaže Ratković i dodaje da očekuje jednu od najboljih sezona jer su rezervacije za zimsku sezonu su u punom jeku tako da za određene periode nema više slobodnih soba.

Hotel tokom sezone “okupiraju ” Bugari, Rusi, Crnogorci i gosti iz centralne i severne Srbije. Ski sezona još nije počela ali je pre par dana pao prvi sneg

“Tokom sezone zaposleno 120 radnika. Put do Hotela je tokom jeseni saniran i trenutno se do Hotela dolazi bez problema.Tokom zimskog perioda put se redovno čisti i održava, a start za početak nove zimske sezone označava tradiicionalni VIP Ski Opening Stara planina koga organizuje Hotel Stara planina sredinom decembra, navodi Ratković

Slična situacija je u i u ostalim smeštajnim objektima širom Stare planine. U Etno selu Srna novogodišnji aranžmani odavno je rasprodat, a vlasnici ovog Etno sela na Staroj planini svakog vikenda za mnogobrojne goste iz susedne Bugarske organizuju muziku uživo uz tradicionalu hranu sa ovih prostora.

Takođe pročitajte

Microsoft u potrazi sledeće generacije devojaka i žena u svetu tehnologije i veštačke inteligencije

Jeste li nedavno diplomirali ili sta studentkinja na Univerzitetu u Srbiju i jako ste zainteresovani …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.