četvrtak , 7 jula 2022

Sandra Silađev i monodrama ,, Dejt“ 22.juna u Nišu

Monodrama glumice Sandre Silađev ,, Dejt“ biće izvedena 22.juna na Letnjoj pozornici u Nišu od 21h.

,,Ova predstava je definitivno najgledanija i najtraženija u regionu. Do sada je za samo 6 meseci odigrana više od 50 puta a možemo da se pohvalimo da je Sandra Silađev dva puta napunila dvornu Spensa u Novom Sadu, Cankarijev Dom u Ljubljani i sve velike dovrane u Srbiji regionu i u Evropi. Ovo će sigurno biti jedan od najvećih nastupa koji ćemo organizovati u ovoj turneji. Očekujemo pravi spektakl.“ Navode organizatori.

Sredovečna gospođa i samohrana majka Olivera Živković je izašla na zakazani ljubavni sastanak. Međutim, njen “dejt” se ne pojavljuje.

Olivera dakle čeka.

Koga i šta? Da li će saznati rezultate svojih zdravstvenih nalaza? Hoće li otkriti koji je smisao braka i zaklinjanja na večnu ljubav?

Kako Olivera tretira majčinstvo i tumači položaj žene u današnjem društvu? Da li će shvatiti zašto je dužina haljine i visina štikle obrnuto proporcionalna jačini morala? Hoće li saznati da li su kafići prilagođeni potrebama osoba sa invaliditetom? Da li je svet sigurno mesto za tinejdžerke? Da li je bolje biti plaćena ili neplaćena domaćica? Kako samohrana majka u isto vreme i doji bebu i ide na posao? Predstava nije namenjena mlađima od 18 godina. Slikanje i snimanje tokom programa je zabranjeno.

Ulaznice su u prodaji u knjižarama Delfi i Indigo agenciji Big Star travel Omv pumpana i online na tickets.rs. Mesta će biti numerisana a cene ulaznica su od 1000 do 12000 dinara.

Takođe pročitajte

Poznati jednoglasno: “EXIT je osećaj koji mora da se doživi!

Brojna poznata lica i javne ličnosti, kao što su Miloš Biković, Dragana Mićalović, Viktor Savić, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.