Saznaj zašto lokalna zajednica treba da se pita

Trag fondacija Vas sa velikim zadovoljstvom poziva da prisustvujete online događaju koji će se održati u sredu 25. maja u periodu od 15.00 do 16.30 časova (Zoom aplikacija).

Povod za ovaj događaj je novi konkurs na programu „Fondacija našeg kraja“ za izbor neformalnih grupa građana iz zajednica koje su zaintersovane da osnuju lokalnu fondaciju. Zahvaljujući ovom programu i radu u prethodne dve godine, Niš, Pančevo i Stara Pazova su dobile svoje nezavisne lokalne fondacije i do sada su podržale 35 inicijativa u svojim zajednicama.

Kroz program „Fondacija našeg kraja – Zajednica se pita!“ svim neformalnim grupama koje budu izabrane Trag fondacija će pružiti edukativnu, mentorsku i finansijsku podršku, kao i okvir za saradnju sa drugim fondacijama u zemlji i regionu.

Ukoliko želite da učestvujete na događaju, molimo da se prijavite putem linka do samog događaja a, odmah potom, dobijate i link za sam događaj.

Na događaju učestvuju:

  • Marija Mitrović, direktorka programa filantropije i partnerstava Trag fondacije;
  • Vjekoslav Vuković, savetnik za razvoj kapaciteta Trag fondacije;
  • Nikola Rajković, Lokalna fondacija Stara Pazova;
  • Predrag Mijalković, Lokalna fondacija Pančevo
  • Filip Jovanović, Lokalna fondacija Niš

Tokom ovog događaja ćete imati priliku da saznate više o tome šta su lokalne fondacije i zašto su važne za razvoj lokalnih zajednica u Srbiji i regionu, kao i da postavite pitanja na ovu temu svim učesnicima.

Više informacija o konkursu i prijavni formular pronađite na: https://www.lokalnefondacije.rs/pinovana-vest/novi-konkurs/

Takođe pročitajte

Početak brojnih manifestacija Miholjskim susretima u Boljaru

Sutra kalendarski počinje leto, a u vlasotinačkoj opštini obeležiće ga brojne manifestacije do septembra.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.