Prvenstvo Srbije u triatlonu na Vlasinskom jezeru

Šri Činmoj Maraton Tim (ŠČMT) organizuje danas na Vlasinskom jezeru sa početkom od 10 časova Vlasinski Triatlon Samoprevazilaženja na kome će učestvovati 70 takmičara iz Srbije, Bugarske, Makedonije, Nemačke, Poljske, Austrije i Crne Gore.

triatlno plivanjeU planu su dve trke i to Olimpijski Triatlon: plivanje 1500m, bicikl 40 km, trčanje 10 km i Sprint Triatlon: plivanje 750m, bicikl 20 km, trčanje 5 km

Olimpijski triatlon je ujedno i zvanično državno prvenstvo Srbije u triatlonu, dok se trka Sprint triatlon boduje u Kupu Srbije.

Start obe trke je u isto vreme na plaži ispred hotela Vlasina.

Organizator Vlasinskog Triatlona Samoprevazilaženja je Šri Činmoj Maraton Tim iz Niša u saradnji sa Srpskom Triatlonskom Unijom i opštinom Surdulica.triatlon vlasina

Zbog održavanja biciklističkog dela trke koji se odvija na deonici dužine 2,5 kilometra od hotela Vlasine u pravcu ka Motelu Jezero (Promaja)/Surdulici i trkačkog dela trke koji se odvija na deonici dužine 1,5 kilometara od Hotela Vlasine ka Crnoj Travi, saobraćaj će biti stopiran, otežan ili preusmeren zaobilaznim putem preko Vlasina Rida.

Kako bi izbegli nepotrebnu gužvu, organizatori pozivaju građane da planiraju svoj dolazak na Vlasinu u nedelju pre 10h i odlazak sa Vlasine posle 13,30h. Takođe, u na gore navedenoj doeonici puta na kome se održavanja triatlona, pristup sa svih lokalnih puteva ka glavnom putu biće blokiran.

Takođe pročitajte

Na Weekend.17 dolaze profesor sreće i hroničar medija

Weekend.17 se vraća i ove godine sa najistaknutijim govornicima i aktuelnim temama. Weekend.17 biće najveći Weekend …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.