Otvorena sezona na bazenu “Vrežina”

Bazen „Vrežina“ nakon rekonstrukcije infrastrukture počeo je sa radom 28. juna od 11 časova, a ulaz je prvog dana sezone bio besplatan za sve posetioce.

U toku kupališne sezone cena pojedinačne ulaznice iznosiće 150 dinara, a moguća je i kupovina mesečne karte na blagajni bazena po ceni od 1500 dinara, što je nepromenjeno u odnosu na prethodne godine.

Bazen će za kupače biti otvoren od utorka do petka u vremenu od 11 do 19 časova, vikendom i praznikom radno vreme biće od 10 do 19 časova, dok ponedeljkom, kada se vrši detaljno čišćenje i održavanje kompleksa, neće primati posetioce. Bazen u toku kupališne sezone neće raditi kada spoljna temperatura iznosi manje od 23 stepena i u slučaju loših meteoroloških uslova. Кorišćenje raspoloživih ležaljki i suncobrana na bazenu je besplatno za sve posetioce.
Osim bazena, kompleks nudi i raznovrsne sportske sadržaje u vidu fudbala na betonu, pesku i na veštačkoj travi, košarke, odbojka na pesku, tenisa i stonog tenisa. Građani mogu uneti i koristiti sopstvene sportske rekvizite na za to predviđenim terenima, ali upotreba lopti nije dozvoljena u prostoru samog bazena.

U ponudi su i sadržaji kantine Vojne ustanove „Dedinje“ u vidu hrane, sladoleda i osvežavajućih napitaka po pristupačnim cenama, ali uvažavajući potrebe građana, omogućeno je da posetioci na kompleks bazena unesu i sopstvenu hranu i piće.

O bezbednosti posetilaca tokom celog radnog vremena staraju se spasioci, vojna sanitetska ekipa je stalno zadejstvovana, a bazen u toku dana obilaze i dežurne patrole Vojne policije. Motorna vozila je moguće parkirati neposredno ispred ulaza u bazen, a najbliža stanica linije gradskog saobraćaja udaljena je oko 200m.
Nadamo se da predstoji još jedna uspešna kupališna sezona, na obostrano zadovoljstvo Vojske Srbije i građana Grada Niša.

Takođe pročitajte

Zapošljavanje osoba sa invaliditetom-Izazovi i perspektive mladih van Beograda

Beograd nudi najveće šanse za posao osobama sa invaliditetom, ali s druge strane je za …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.