ilustracija

Nikad bolja sezona akvaparka „Podine“

U akvaparku „Podine“ u Sokobanji očekuju da će ovo biti jedna od najuspešnijih sezona za pet godina od kako je ova turistička atrakcija otvorena. U proseku godišnje akvapark poset 90 hiljada kupača a nisu radili sa gubitkom ni 2014.godine kada je zbog nestabilnih vremenskih uslova bila slabija posećenost.

akvapark podine bazenMilan Milenković, rukovodilac akvaparka kaže da su sa sezonom počeli čak četiri dana ranije jer su ih visoke temperature na to „primorale“.
„Već pet godina smo jedan od najuspešnijih akvapark u zemlji i uspevamo da održimo nivo usluga. Veliku pažnju posvećujemo bezbednosti jer su 70 posto naših posetiaca roditelji sa decom. Imamo lekarsku ekipu a preko Društva sapsilaca na vodi Srbije i dovoljan broj spasilaca, kaže Milan i dodaje da nikada nisu imali nijednu neprijatnost.akvapark podine cenovnik

„Podine“ se prostire na dva hektara i imaju četiri bazena i tri tobogana i razne sadržaje za najmlađe od kojih je najzanimljiviji tobogan „hobotnica“.
Cena dnevne karet je 360 za odrasle, odnosno 260 za decu. U ovu cenu uračunato je i osiguranje od 10 dinara. Poludnevne karte, koje se prodaju posle 15 časova su 100 dinara jeftinije.
Nije dozvoljeno unošenje hrane i pića ali je obezbeđeno gde može da se kupi. Cene sokova, peciva, piva i pica su kao u sokobanjskim kafićima.

Takođe pročitajte

Peti foto konkurs OBJEKTIVno Vranje – „Verski objekti(v)“

Centar za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja, već petu godinu za redom …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.