Emilija Ilić osvojila bicikl na Medijaninoj letnjoj žurci

Dodelom vrednih nagrada minulog je vikenda završena ovogodišnja „Medijaninina letnja žurka“ – dečji program koji je Gradska opština Medijana tradicionalno organizovala za svoje najmlađe stanovnike. Zanimljivo je to što je najveću i najvredniju nagradu – bicikl, osvojila najmlađa učesnica, jednogodišnja Emilija Ilić iz Niša. Nagradu joj je uručio predsednik Gradske opštine Medijana Milan Krstić poželevši joj da što pre poraste i iskoristi vredan poklon.

I druge vredne nagrade otišle su u ruke dečaka i devojčica koji su svake subote od 18. juna učestvovali u zanimljivim radionicama. Rolere je dobio šestogodišnji Luka Stanković, trotinete Nađa Kitanović(devet godina), Mihajlo Arsenkov (šest godina) i Petra Maksimović (osam godina). Desetogodišnji Aleksandar Bogdanović zaslužio je badminton. Vlasnici pet društevnih igara postali su Marija Memetović (šest godina), Mateja Jović (tri godine), David Kostić i Vuk Kitanović (osam godina) kao i Luna Jurjević (sedam godina). Pikado je dobila Sofija Dimitrov koja ima šest godina, dok je osmogodišnji Nikola Danić postao bogatiji za loptu! Onima koji su tokom svih večeri učestvovali u programu podeljene su majice sa logom „žurke“ i Gradske opštine Medijana. Učesnici i gosti programa bili su iz svih delova Grada Niša što govori o popularnosti najveće dečje žurke u našem gradu.
Kao i svake godine najveća niška opština dane raspusta svojih najmlađih stanovnika želela je da učini lepšim i korisnijim. Kroz zanimljive radionice na gotovo 20 punktova počevši od 18. juna deca su učila da budu kreativna i vešta u pravljenju različitih predmeta i igračaka.

U realizaciji programa veliku pomoć Gradskoj opštini medijana pružili su članovi Odreda izviđača „Vožd Karađorđe“.

Takođe pročitajte

Deca sa Kosova otvorila šesti Dečji festival Oplenac

Oplenac je proteklog vikenda bio najposećenija porodična destinacija u Srbiji. Šesti Dečji festival izveo je …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.