Emilija Ilić osvojila bicikl na Medijaninoj letnjoj žurci

Dodelom vrednih nagrada minulog je vikenda završena ovogodišnja „Medijaninina letnja žurka“ – dečji program koji je Gradska opština Medijana tradicionalno organizovala za svoje najmlađe stanovnike. Zanimljivo je to što je najveću i najvredniju nagradu – bicikl, osvojila najmlađa učesnica, jednogodišnja Emilija Ilić iz Niša. Nagradu joj je uručio predsednik Gradske opštine Medijana Milan Krstić poželevši joj da što pre poraste i iskoristi vredan poklon.

I druge vredne nagrade otišle su u ruke dečaka i devojčica koji su svake subote od 18. juna učestvovali u zanimljivim radionicama. Rolere je dobio šestogodišnji Luka Stanković, trotinete Nađa Kitanović(devet godina), Mihajlo Arsenkov (šest godina) i Petra Maksimović (osam godina). Desetogodišnji Aleksandar Bogdanović zaslužio je badminton. Vlasnici pet društevnih igara postali su Marija Memetović (šest godina), Mateja Jović (tri godine), David Kostić i Vuk Kitanović (osam godina) kao i Luna Jurjević (sedam godina). Pikado je dobila Sofija Dimitrov koja ima šest godina, dok je osmogodišnji Nikola Danić postao bogatiji za loptu! Onima koji su tokom svih večeri učestvovali u programu podeljene su majice sa logom „žurke“ i Gradske opštine Medijana. Učesnici i gosti programa bili su iz svih delova Grada Niša što govori o popularnosti najveće dečje žurke u našem gradu.
Kao i svake godine najveća niška opština dane raspusta svojih najmlađih stanovnika želela je da učini lepšim i korisnijim. Kroz zanimljive radionice na gotovo 20 punktova počevši od 18. juna deca su učila da budu kreativna i vešta u pravljenju različitih predmeta i igračaka.

U realizaciji programa veliku pomoć Gradskoj opštini medijana pružili su članovi Odreda izviđača „Vožd Karađorđe“.

Takođe pročitajte

Međunarodna Grafička radionica u Sićevu zvanično počela sa radom

U ponedeljak, 3. juna u zgradi Likovne kolonije, zvanično je krenula sa radom Međunarodna Grafička …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.