ponedeljak , 25 oktobra 2021
Prodat dres Želje na licitaciji

Na licitaciji LFN-a prodat potpisan dres RK Železničar

Dres rukometaša niškog Železničara, sa potpisima svih prvotimaca, prodat je na novoj licitaciji Lokalne fondacije Niš (LFN). 

Najbolju ponudu na fb stranici LFN u okviru javne licitacije, u iznosu od 6.000 dinara dao je Ivan Petrović. Novac će biti usmeren u fond za podršku najboljim idejama građana u Nišu.

Železničar je jedan od najvećih brendova Niša i sportski kolektiv koji je omiljen, istinski dragocen Nišlijama. LFN se zahvaljuje rukometašima koji su potpisali dres i želi još jednom da javno pruži podršku i istakne koliko je RK Železničar važan deo istorije, sadašnjosti i budućnosti našeg grada. Zdrave sportske, lokalne priče neophodne su za zdravo društvo.

LFN nastavlja da kroz licitacije, donacije pojedinaca i kompanija prikuplja novac za podršku lokalnoj zajednici. Kompletan iznos koji se prikupi dupliraće Trag fondacija, a taj novac se kasnije kroz konkurse vraća aktivnim i kreativnim Nišlijama za realizaciju projekata formalnih i neformalnih grupa građana.

U martu je raspisan prvi konkurs na koji je pristigao čak 61 predlog projekata, a Selekcioni odbor izabrao je sedam projekata koji će biti finansijski podržani. Realizacija tih projekata počinje sredinom maja.

Takođe pročitajte

“Lihvar” Nemanje Ćeranića najbolje ostvarenje na Tuzla Film Festivalu (TFF)

“Koristeći različite stilske postupke film pokazuje da je moguće i u skromnim produkcionim uslovima napraviti …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.