utorak , 31 januara 2023
Prodat dres Želje na licitaciji

Na licitaciji LFN-a prodat potpisan dres RK Železničar

Dres rukometaša niškog Železničara, sa potpisima svih prvotimaca, prodat je na novoj licitaciji Lokalne fondacije Niš (LFN). 

Najbolju ponudu na fb stranici LFN u okviru javne licitacije, u iznosu od 6.000 dinara dao je Ivan Petrović. Novac će biti usmeren u fond za podršku najboljim idejama građana u Nišu.

Železničar je jedan od najvećih brendova Niša i sportski kolektiv koji je omiljen, istinski dragocen Nišlijama. LFN se zahvaljuje rukometašima koji su potpisali dres i želi još jednom da javno pruži podršku i istakne koliko je RK Železničar važan deo istorije, sadašnjosti i budućnosti našeg grada. Zdrave sportske, lokalne priče neophodne su za zdravo društvo.

LFN nastavlja da kroz licitacije, donacije pojedinaca i kompanija prikuplja novac za podršku lokalnoj zajednici. Kompletan iznos koji se prikupi dupliraće Trag fondacija, a taj novac se kasnije kroz konkurse vraća aktivnim i kreativnim Nišlijama za realizaciju projekata formalnih i neformalnih grupa građana.

U martu je raspisan prvi konkurs na koji je pristigao čak 61 predlog projekata, a Selekcioni odbor izabrao je sedam projekata koji će biti finansijski podržani. Realizacija tih projekata počinje sredinom maja.

Takođe pročitajte

U MediGroup porodilištu rođena 5000. beba

U godini u kojoj će proslaviti deceniju poslovanja, najveći privatni zdravstveni sistem ima dodatnih razloga …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.