ponedeljak , 28 novembra 2022

Obezbeđen prevoz za građane iz udaljenijih područja

Štab za vanredne situacije opštine Vlasotince apeluje na građane koji žive u brdsko-planinskom delu opštine da iskoriste priliku i vakcinišu se na najbližem vakcinalnom punktu jer će od utorka do četvrtka imati obezbeđen prevoz do punkta i nazad.

Imunizacija će se obavljati u zdravstvenim ambulantama u Tegošnici, Svođu i Donjoj Lopušnji i u Domu kulture u Boljaru.

U utorak 11.maja od 8 do 14 sati vakcinacija će se obavljati u Domu kulture Boljaru, a raspored polazaka autobusa iz mesta koja gravitiraju ovom punktu je sledeći: iz Кruševice 1 u 7.30, iz Кruševice 2 u 8.30, iz Crnatova u 9.30, iz Ravnog Dela u 10.15 i iz Brezovice u 12 sati. Žitelji Predanče biće prevezeni automobilom Lada niva, u dogovoru sa predsednikom mesne zajednice.

U sredu 12.maja od 8 do 14 sati vakcinacija će se obavljati u ambulanti u Svođu. Raspored polazaka autobusa iz mesta koja gravitiraju ovoj ambulanti je sledeći: iz Donjeg Dejana u 7.30, iz Rajićeva u 8.20, iz Zlatićeva u 9.10, iz Gornjeg Dejana u 9.20 (i žitelji Đorđina) i iz Borinog Dola u 10.20. Automobilom Lada niva biće prevezeni žitelji Bila u 12 sati i Džakmanova u 13.30.

U četvrtak 13.maja od 8 do 14 sati vakcinacija će se obavljati u ambulanti u Tegošnici, a polazak autobusa iz mesta koja gravitiraju ovoj ambulanti je sledeći: iz Aleksina u 7.30, iz Gornjeg Oraha u 7.50 (odatle je polazak i za žitelje Pržojna i Lukačeva), iz Jezdina u 8.30 (odatle je polazak i za žitelje Ćuova), iz Jakovljeva u 9.30 i iz Dobroviša u 11 sati. Automobil Lada niva u 8 sati će povesti žitelje Stranjeva, u 8.45 žitelje Donjeg Gara (stanovnici Gornjeg Gara treba da siđu u Donje Gare u predviđeno vreme polaska) i u 12 sati povešće žitelje Кrstićeva.

Takođe u četvrtak 13.maja, od 8 do 14 sati, vakcinacija će se obavljati i u ambulanti u Donjoj Lopušnji. Raspored polazaka autobusa iz susednih mesta je sledeći: u 7.40 iz Jastrepca, u 8.15 iz Samarnice, u 8.45 iz Gornje Lopušnje, u 9.20 iz Ravne Gore i u 10.30 iz Gradišta. Žitelji Кozila biće prevezeni „Ladom nivom“ u dogovoru sa predsednikom mesne zajednice.

Ukoliko bude potrebe, zdravstvene ekipe radiće i posle 14 sati. Imunizacija na terenu obavlja se kineskom vakcinom Sinofarm. Sve dodatne informacije meštani će moći da dobiju u komunikaciji sa predsednicma mesnih zajednica. Do punktova u Boljaru i Tegošnici putnike će prevoziti autoprevoznik Sigma trans, a do ambulanti u Svođu i Donjoj Lopušnji prevoznik Dule taksi.

Takođe pročitajte

Kada je pravo vreme za mobilni zubni aparat?

U današnje vreme malo je onih koji se mogu pohvaliti da nemaju potrebu za bilo …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.