foto Danijel Nikolić

Modna revija „Between Magic Woods“ oduševila Nišlije

Lepe haljine, još lepše devojke, neobičan ambijent i skladna muzika recept su uspešnu organizaciju jednog modnog događaja a „krivci“ za ovo dešavanje su modne dizajnerke iz Niša.

modna revija platani nisOne su predhodni dan „oblačile“ platane u Balkanskoj ulici i tako napravile ne samo ugođaj za građane nego i scenografiju za svoju modnu reviju.

Najpre su prikazane kreacije Milice Kitanović, Petre Nikolić, Jane Petrović i Dine Blagojević, modne dizajnerke iz Niša koje su učestvovale u „oblačenju platana“. Zatim su prikazani modeli modne dizajnerke Jelene Dimitrijević koja je i osmislila ovaj događaj. Ona se bavi kreiranjem odeće ali li oslikavanjem metodom „batik“.modna revija jelena dimitrijevic

„Uspele smo da prikažemo našim sugrađanima čime se bavimo, mada mnogi znaju za nas, ali je još važnije što smo „oživele“ jednu zapuštenu ulicu u centru grada, kaže Jelena i ističe podršku fondacije „Za lepši Niš“ i Turističke organizacije Niša.

modna revija kvartet omladinske filharmonijeManekenke su bile njihove drugarice a imale su pratnju  kvarteta Omladinske filharmonije.
„Modeli su nam bile naše drugarice jer smo želeli da sve spojimo i da se u tih pola sata zabavimo. Htele smo da  naše modele ponesu naše prijateljice jer su one najbolje znale da ih predstave, veli Jelena i dodaje da je najsnažniju poruku sa ovog dešavanja dao mr Ivan Redi, osnivač fondacije „Za lepši Niš“.
„Zajedno smo jači, poručio je on.modna revija nis
foto Danijel Nikolić

Takođe pročitajte

„Život je lep kada brinemo o planeti“ – Proglašeni pobednici LG likovnog konkursa za osnovce

Kompanija LG Electronics proglasila je pobednike velikog likovnog konkursa „Život je lep kada brinemo o …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.