četvrtak , 4 marta 2021
Poveži žene-Podeli znanje

Marketing i marketinški izazovi na predavanju Poveži žene – Podeli znanje

Poslednje predavanja u okviru prvog segmenta projekta ,,Poveži žene-podeli znanje“ održaće se u četvrtak na kome će se konkretno razgovarati o temi koja je na neki način sinonim za digitalizaciju.

Predavanje kojim se zatvara segment motivacionih predavanja zakzano je za četvrtak 11. februar u 18h i održaće se putem platforme ZOOM. Tema prevanja je marketing i marketinški izazovi u samostalnom biznisu, a predavač Jovana Cvetković.

Jovana je specijalistkinja za odnose sa javnošću. Napravili ste super proizvod ili uslugu i želite da ih plasirate na najbolji način. Kuda sada? Sa Jovanom ćete moći da razgovarate o marketingu, promociji, kreiranju svesti o brendu i društvenim mrežama.

Prijave su obavezne i moguće su putem ovog linka, a predavanju se možete priključiti putem ZOOM linka. Meeting ID je: 817 2096 1963.

Da naglasimo još jednom, projekat se ovim predavanjem ne završava. Do kraja projekta čeka nas još mnogo aktivnosti koje smo pripremili za vas. Čekaju nas podcast emsije, uspešne priče maldih preduzetnica, hackathon i poseta jednoj uspešnoj niškoj kompaniji. Hvala vam što ste do sada bili uz nas i pozivamo vas da nas pratite i dalje! – kažu iz organizacije.

Projekat ,,Poveži žene – podeli znanje“ sprovodi Deli – prostor za kreativno delovanje u partnerstvu sa udruženjem Poveži žene. Projekat „Poveži žene – podeli znanje“ odobren je za finansiranje u okviru Javnog konkursa za organizacije civilnog društva za predaju predloga projekata u sklopu projekta Platforma za odgovorno upravljanje finansijama, koji je Grad Niš raspisao u partnerstvu sa Programom Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP), a finansira Vlada Švedske.

Takođe pročitajte

Licitacija slike Slavoljuba Todorovića Zorkina

Otvorena je nova licitacija Lokalne fondacije Niš (LFN) na kojoj se nalazi slika poznatog slikara …

Jedan komentar

  1. Katarina Grujić

    Da li je više manje?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.