Foto: https://www.pexels.com/photo/two-person-holding-pinkies-1378723/

Kako organizovati originalno iznenađenje za godišnjicu veze ili braka?

Da li ste iscrpeli sve ideje i već poklonili voljenoj osobi sve što ste imali na umu? Sve je teži zadatak osmisliti pravi poklon i organizovati iznenađenje partneru za godišnjicu braka ili veze. Iz godine u godinu, ideja je sve manje, a želja da nadmašite prethodne poklone i pokažete voljenoj osobi koliko vam znači je sve veća.

Klasični pokloni kao što su parfem ili cveće su lepi, ali su već odavno postali kliše. Oni pokloni ili iznenađenja u čije planiranje, pripremu, realizaciju i kupovinu je uložen trud i vreme, bolji su način da pokažemo svoju posvećenost i ljubav.

Ukoliko vam se bliži godišnjica i potrebna vam je po koja ideja kako da organizujete originalno iznenađenje za vašeg partnera koje će on zauvek pamtiti, nastavite sa čitanjem ovog teksta!

#1 Romantična večera u vašoj režiji i slatki poklon

Da li zbog svakodnevnih obaveza nemate vremena da se posvetite svom partneru i provedete veče posvećeno samo vama?

Godišnjica veze ili braka je pravi povod za to, a najbolji način da to uradite je da organizujete romantično veče i pripremite večeru vašoj voljenoj osobi. Napravite njegovo omiljeno jelo, prostoriju ukrasite svećama, a celu atmosferu upotpunite romantičnom muzikom. Uživajte u vašoj večeri uz flašu vina i razgovarajte o uspomenama koje ste zajedno stvorili.

Ukoliko je ljubitelj slatkiša, iznenadite partnera za godišnjicu i poklonite mu slatko iznenađenje – krofne ili tortu. Odaberite specijalizovanu radnju čiji su proizvodi podjednako ukusni i dekorativni. U zavisnosti od njegovog ukusa možete mu pokloniti čokoladne ili voćne poslastice, a kao lični pečat, na torti ili krofni možete ostaviti natpis koji je posvećen vašoj voljenoj osobi.

Posle večere možete ušuškani gledati romantični film ili igrati neku od mnogobrojnih zanimljivih društvenih igrica za parove. Ukoliko ste osim večere vašem partneru pripremili i poklon, veče možete učiniti još zanimljivijim.

Uručivanje poklona pretvorite u avanturu i ostavite tragove po stanu koje on treba da prati kako bi došao do svog poklona. Na taj način povećaćete njegovu radoznalost i uzbuđenje kada ga konačno pronađe.

#2 Putovanje iznenađenja – vikend za vas dvoje

Idealan način da provedete vreme sa vašom voljenom osobom i posvetite se vašoj ljubavi je organizovanje putovanja. To može biti krako ili duže putovanje, u zavisnosti od slobodnog vremena koje oboje imate na raspolaganju.

Proverite raspored vašeg partnera i budite sigurni da je taj vremenski period slobodan. Ukoliko želite da budete sigurni da se ništa neće isprečiti vašem putovanju, najavite partneru da su ti dani rezervisani za vas, ali nemojte mu reći zašto. Budite tajnoviti i ne odajte mnogo informacija, kako bi vaše iznenađenje u potpunosti uspelo.

Pri organizovanju putovanja možete odabrati odlazak u vikendicu, putovanje na neku destinaciju koju ste oboje želeli da posetite ili spa vikend za dvoje. Ukoliko je vaš partner avanturista iznenadite ga sa aktivnim odmorom na planini, a ukoliko želite da ga u potpunosti oduševite, možete ići na rafting ili neku drugu aktivnost koju voli.

Sama lokacija na koju ćete otići nije toliko važna koliko je važan razlog putovanja. Vaš partner će biti srećan što ste uložili vreme i trud kako bi mu pokazali koliko vam znači.

#3 “Do It Yourself” poklon – pokažite svoju kreativnost

Što ste više godina proveli u braku ili vezi sa vašim partnerom, sve više na značaju dobijaju nematerijalni pokloni i mali znakovi pažnje. Osim toga, sve je teže osmisliti originalan poklon jer ste većinu ideja do tada već iskoristili.

Poklon koji ste sami osmislili i napravili imaće veću vrednost od bilo kog materijalnog poklona, zbog vremena i truda koji ste uložili u njegovu pripremu.

Napravite kutiju uspomena u koju ćete staviti sve predmete koji su uspomena na vašu vezu. To mogu biti pisma koja ste sačuvali, slike, ulaznice sa koncerta ili festivala koji ste zajedno posetili ili neki drugi predmet koji ima simbolično značenje.

Budite kreativni i maštoviti i poklonite vašoj voljenoj osobi kupone koji ste sami napravili. Isecite kartice od kartona i na njima napišite šta on dobija kada vam preda kupon. To mogu biti najrazličitije stvari, kao što su masaža, doručak u krevetu, večera za dvoje ili filmski maraton za koji će on birati filmove koji gledate.

Potrudite se da napišete one stvari koje ne radite često, kako bi sa uzbuđenjem iskoristio kupon. Možete ih vezati mašnom ili ukrasnom trakicom, a kada mu budete predavali poklon naglasite da kupone nisu večni i da ih mora iskoristiti u narednih 365 dana.

Nadamo se da smo vas ovim tekstom inspirisali i dali ideju šta da poklonite vašoj osobi. Izabrati pravi poklon koji će izazvati željenu reakciju nije ni malo lako, pogotovo kada ste iscrpeli sve ideje koje ste imali.

Međutim, uz malo truda i od najobičnijeg poklona možete napraviti poklon koji će vaša osoba zauvek pamtiti. Vrednost poklona je u trudu i vremenu koje ste izdvojili za njegovu pripremu i predstavlja pravi dokaz ljubavi i posvećenosti vašem partneru.

Takođe pročitajte

Vlasina Fest od 7. do 9.jula – podrška i od Ministarstva turizma

Turistička organizacija opštine Vlasotince dobila je od Ministarstva turizma i omladine 500.000 dinara za projekat …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.