sreda , 26 januara 2022

Kad je “žensko srce” veliko ko planina

Druženje i humanost na delu, tako bi se najkraće moglo opisati veče pod nazivom Womens heart – Veče kvalitetnih i uspešnih žena koje je održano u vlasotinačkom restoranu “Moravac”.

Uspešne i odlučne žene posvetile su svoje vreme da bi pomogle svom sugrađaninu Goranu koji mora na transplataciju bubrega u Tursku.

“Prošle godine smo probile led i videlo se da su žene voljne da pomognu i da ih samo treba animirati. Posle prvog Womens hearta javljale su se mnoge kojima je bilo žao što su propustile druženje što nas je nagnalo da i ove godine se organizujemo. Veliku podršku dao nam je vlasotinački Crveni krst ali i sponzori, kaže organizatorka Aleksandra Stamenković koji je svoj “mandat” organizatorke za sledeću godinu predala Marijeti Vlajković.

Humanost je okupila sve viđenije žene iz javnog, političkog, kultrunog i privrednog života a “ulaznica” je bila simbolična “veliko srce i 1500 dinara” od kojih dve trećine idu za pomoć u lečenju a ostatak za troškove organizacije druženja.

Prošle godine kao “kvalitetna i uspešna” upisala se glumica i pevačica Snežana Savić, koja je rodom iz Crne Trave, a ove godine se sa Rosuljkama družila pevačica Vanesa Šokčić. Ona se oduševila kada je saznala koji je razlog okupljanja i obećala da će se uvek odazvati pozivu Vlasotinčanki jer “odavno na nekom nastupu nije osetila takvu pozitivu energiju i duh”. Svoje reči pokazala je na delu jer je neumorno zabavljale gošće koje su zajedno sa njom pevale njene pesme od kojih je većina snimljena pre dvadesetak godina ali su i dalje veoma popularne.

Zaista su se Vlasotinčane potrudile da zablistaju pa se teško može naći neka zamerka na toalete koje su odabrale. Svaka se u skladu sa svojim godinama potrudila da ostavi utisak prikladnim večenjim kombinacijama.

Nisu zaboravljeni ni sponzori koji su dobili zahvalnice kao sećanje na jedno lepo i korisno druženje.

Spisak sponzora:

Bojan O.D. – Marijeta Vlajković, AB KOP – Dušica Jović, GOSPOĐA – Ivana Pešić, Sportski centar Vizija  – Danijela Stevanović, Simona Plus dekoracija – Milena Stanković, SZR Rollopro – Jelena Marinković, cvećara Jelena – Jelena Kocić, Gospođica – Dragana Dimitrijević, Happy trio – Jovana Marjanović, zlatara Mina plus , Studio obrazovanja Znanje plus, Stolarija Kengur – Aleksandra Petrović, Studio Beauty – Nataša, gospođa Snežana Nikolić, Mlekara Gložane,  Knjižara Dućanče, Foto dizajn – Boban Janković, Accko Photography, Rasveta – Marko Bogdanović,  Vanesa Šokčić, Mix bend, saksofonista Jovan Matić i restoan Moravac.

Zbog podrške koju dajemo ovom događaju zahvanica je uručena i našem portalu.

Takođe pročitajte

Srpska moda na Svetskoj izložbi Expo 2020 Dubai

Brojni modni dizajneri i modni brendovi iz Srbije predstavili su se na Svetskoj izložbi Expo …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.