Dr Feelgood priprema zdrave obroke za školarce

U susret novoj školskoj godini, u Forum Shopping Center-u, u subotu,  27. avgusta biće organizovana akcija Back to School.

U okviru jednočasovne radionice „Zdravo dete“ koja počinje u 12 časova, đaci će imati priliku da se druže sa doktorom i TV voditeljem Sašom Plećevićem (dr Feelgood), kao i da se edukuju o značaju zdrave i ujednačene ishrane i fizičke aktivnosti.Do 5. septembra do kada akcija traje u Forumu će biti obezbeđeni i popusti do 50%.

dr feelgoodU okviru radionice Zdravo detemališani će se u Forum Shopping Center-u zabaviti kroz :kuvanje, kviz znanja, igru „pogodi ko sam“ I vežbanje. Cilj programa je da se pred početak nove školske godine roditeljima i deci još jednom ukaže na značaj zdrave i uravnotežene ishrane, kao i redovne fizičke aktivnosti. Tako će mališani zajedno sa čuvenim dr Filgudom praviti zdrave obroke, na osnovu dodira i ukusa prepoznavati vrstu hrane, upoznati svet sporta i igrati zanimljiv kviz.

„Želim decu da naučim kako uz pomoć sporta i pravilne ishrane mogu da obezbede energiju zahvaljujući kojoj će biti najbolji đaci, dobri sportisti, ali uz pomoć koje će i osvojiti srce svoje simpatije. U današnje vreme, kada smo u skladu sa brzim životom, skloni i takvoj hrani, važno je da stalno decu podsećamo na to koliko je takav način ishrane loš za njih. Cilj mi je da im pokažem da za veoma kratko vreme mogu i sami da pripreme zdrav obrok“ – rekao je Dr Filgud.

U okviru akcije Back to School koja će u Forumu trajati od 26. avgusta do 5.septembra biće obezbeđeni i popusti do 50%.

Takođe pročitajte

„Život je lep kada brinemo o planeti“ – Proglašeni pobednici LG likovnog konkursa za osnovce

Kompanija LG Electronics proglasila je pobednike velikog likovnog konkursa „Život je lep kada brinemo o …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.