Sredstva su u okviru redovnog programa finansiranja sporta

Dodeljeni ugovori podrške klubovima i savezima

Predsednik opštine Bratislav Petrović uručio je ugovore klubovima i savezima sa teritorije opštine Vlasotince koji su sredstva dobili u okviru redovnog programa finansiranja sporta. Na predlog komisije, a po odobrenju Opštinskog veća, 29 učesnika ukupno je dobilo 35 miliona dinara.

Opština Vlasotince ponosna je na brojne sportske aktivnosti, na klubove i pojedince koji postižu dobre rezultate. Vi ne predstavljate samo naše klubove i vaše porodice, već činite mnogo i na promociji Vlasotinca i hvala vam na tome. Vaši uslovi za rad i takmičenje su ograničeni zbog korone skoro celu godinu, ali nadamo se svi da će se narednih nekoliko meseci stabilizovati ova situacija i da ćemo se svi vratiti normalnom životu – rekao je prvi čovek vlasotinačke opštine.

This slideshow requires JavaScript.

Najviše sredstava dobio je FK Vlasina – sedam miliona dinara, zatim rukometni klub 3,2 miliona, fudbaleri Budućnosti iz Orašja 2,5 miliona, košarkaški 2,4 miliona dinara, a fudbalerke “Rosulje” 2 miliona i 50 hiljada dinara.

Prisutne sportske radnike pozdravio je predsednik Sportskog saveza Milan Ristić.

Pre nekoliko dana Fudbalski klub Vlasina je povodom sto godina postojanja ukazom predsednika republike Aleksandra Vučića odlikovan zlatnom medaljom za izuzetne zasluge i afirmaciju sporta. Ja vam želim da i vi u budućnosti proslavite takve jubileje i budete odlikovani za svoj rad i doprinos razvoju sporta – poželeo je Ristić sportistima I sportskim radnicima vlasotinačke opštine.
Ukoliko bude uslova, u toku godine će osim redovnog, biti dostupan i vanredni program za finansiranje sporta, najavio je predsednik Bratislav Petrović.

Takođe pročitajte

Proglašeni pobednici 29. Internacionalnih horskih svečanosti

Internacionalne horske svečanosti prvi put su održane 1966. godine. Manifestacija traje četiri dana i održava …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.