utorak , 28 septembra 2021

DELTA PLANET u Nišu počinje da radi 22.aprila

Šoping-mol Delta Planet Niš otvara svoje vrate za posetioce i zvanično će početi da radi u četvrtak, 22. aprila u 13 časova.

Delta Planet će Nišlijama i gostima ovog grada ponuditi prodavnice vodećih modnih brendova i sadržaje za zabavu cele porodice. Među njima je veliki izbor kafića i restorana, food court, knjižare, radnje za kućni dekor…

Posebna atrakcija za goste biće bioskop sa 5 bioskopskih sala i sa Dolby ATMOS ozvučenjem poslednje generacije i platnom vrhunskog kvaliteta. Maksimalnu udobnost garantuje i 750 pažljivo biranih fotelja.

Šoping-mol obezbeđuje posetiocima 850 parking mesta, a imaće radno vreme od 10 do 22 časa.

“Otvaramo objekat koji će biti nova planeta šopinga i zabave, a kakav zaslužuje carski grad Niš. Sa ponudom koja je inovativna i u potpunosti prilagođena našim gostima, verujemo da će naša lokacija na Bulevaru Nemanjića vrlo brzo postati omiljeno mesto za druženje sa prijateljima i mesto zabave za celu porodicu”, kaže Bojana Ivanović iz Delta Planet Niš.

Kao znak zahvalnosti za dobrodošlicu Nišlija, Delta Planet završava i uređenje parka iza objekta i dela keja uz Nišavu. Na ovoj lokaciji biće formirano dečje igralište, uz sadnju 140 stabala i 6.000 komada listopadnog i zimzelenog šiblja.

Delta Planet Niš će u potpunosti poslovati uz poštovanje epidemioloških i svih drugih mere Vlade Srbije, Kriznog štaba i lokalnih vlasti, koje su donete zbog pandemije kovid-19. S tim u vezi, broj posetilaca će biti ograničen u skladu sa površinom objekta, u samom objektu na ekranima i drugim vidljivim mestima biće istaknuta brojna upozorenja na obaveze koje nameće pandemija, u šoping-molu će u svakom trenutku biti angažovano 28 kovid redara i na svakih sat vremena biće obavljana dezinfekcija liftova, toaleta, rukohvata na stepeništu i sličnih izloženih površina.

Takođe pročitajte

Građani na jugu u prilici da dobiju informacije o kvalitetu vazduha

Za građane koji žive u urbanim sredinama ili blizu rudarskih basena, zagađenost vazduha nije novost, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.