utorak , avgust 20 2019
Početna / TRADICIJA / MANIFESTACIJE / CACIB Vranje – dve trećine učesnika iz inostranstva

CACIB Vranje – dve trećine učesnika iz inostranstva

Prijavljivanje za osmu Međunarodnu izložbu pasa svih rasa CACIB Vranje 2017 koja će se održati 1.maja u gradskom parku je do 25.aprila. Generalni sponzor nagradnog fonda je Royal Canin.
Očekuje se najveći broj pasa do sada a potvrđen je dolazak, izlagača iz Rusije, Litvanije, Ukrajine, Velike Britanije, Španije, Finske, Belgije, Francuske, Austrije, Italije, Poljske, Slovačke, Rumunije, Bugarske, Makedonije, Grčke kao i iz cele Srbije.
Po prvi put će biti u okviru ove izložbe biti održana i specijalizovana izložba nemačkih boksera, koje će ocenjivati prof. dr Milos Lučić, ostale sudije su Marko Lepasar iz Estonije, Georgi Hristozov iz Bugarske, Sašo Pešev iz Makedonije, Polina Simić, Tijana Konrad i Nikola Konrad iz Srbije.

Kuriozitet je što je dve trećine učesnika iz inostranstva, a zanimljivo je da imamo i grupu koja dolazi iz Vladivostoka koji je od Vranja udaljen 11000 kilometara.

Pokrovitelj manifestacije je Grad Vranje a generalni sponzor nagradnog fonda je Royal Canin a od sponzora treba pomenuti i fabriku lekova KRKA iz Slovenije.

Organizatori su se pobrinuli za bogat nagradni fond u vidu uvoznih pehara.
Rok za prijavu je do 25 aprila, a prijavljivanje i dodatne informacije mogu se dobiti na sajtu www.kdsvrca.org ili u pet shopu “Moj Ljubimac”.

Izložba će biti svečano otvorena u 9:45 h.

Kinološko društvo se priključuje akciji prikupljanja pomoći za lečenje Miljane Ristić Stanković iz Vranja,koja se bori sa dijagnozom akutna mijeloblastna leukemija. Na dan izložbe u gradskom parku će se prikupljati novčana pomoć, koja će biti uplaćena na namenski račun.

Takođe pročitajte

Heklani radovi od plastičnih kesa – zabavno, isplativo i društveno korisno

Kako bi kreativno ispunili slobodno vreme i podizali ekološku svest u svojoj okolini, dvadesetak starijih …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.