Besplatan online kurs engleskog jezika povodom 8. marta

Obaveštavamo vas da smo povodom Međunarodnog dana žena, u saradnji s kompanijom LINK group, obezbedili besplatne online kurseve engleskog jezika.

BusinessAcademy, kao deo kompanije LINK group, poklanjanjem ovih kurseva pruža odličnu priliku svim damama koje žele da usavrše i unaprede svoje znanje engleskog jezika kako bi postale što uspešnije na privatnom i profesionalnom planu.

Tri dame će dobiti mogućnost da potpuno besplatno pohađaju kurs engleskog.

Ukoliko budete jedna od dobitnica, dobićete poklon-kod s kojim ostvarujete pravo na besplatan online kurs. Nakon što dobijeni kod unesete u formu koja se nalazi na dnu strane, dobićete na mejl sva potrebna uputstva za pohađanje kursa.

Nakon logovanja na platformu, svakoj dobitnici će biti dodeljen kurs engleskog u skladu s nivoom znanja, koji će biti određen ulaznim testom.

Kako bi učestvovale u igri,  označite u komentaru ispod ove objave (Facebook) prijateljicu za koju mislite da bi takođe učestvovala. Igramo se do 08. marta kada ćemo putem aplikacije slučajnog odabira izvući srećnu dobitnicu.

Ovo je samo jedan od načina na koji želimo da pokažemo koliko cenimo pripadnice lepšeg pola i koliko je bitno kontinuirano ulagati u svoje obrazovanje.

https://www.biznis-akademija.com/

https://www.biznis-akademija.com/poklon-kurs-za-dame (LINK ZA REGISTRACIJU NAKON PROGLAŠENJA POBEDNIKA)

Takođe pročitajte

Rekonstrukcija niške toplane donosi smanjenje štetnih gasova

Rekonstrukcija opreme u najvećoj niškoj toplani Krivi vir koja treba da se završi u ovoj …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.