Završena velika akcija čišćenja Trash Challenge u Nišu

Od 16. do 21. aprila ekipa BANKER radija održala je akcije čišćenja javnih površina u Nišu pod nazivom „Trash challenge Niš“.

Zaposleni iz nekoliko niških kompanija učestvovali su u čišćenju odabranih lokacija po gradu. JKP Medijana i Komunalna policija obezbedili su sve od opreme što je bilo potrebno, rukavice, mašice i džakove…

Ove subote kompanija Leoni iz Niša, odazvala se pozivu i sa preko 30 zaposlenih doprinela akciji zajedno sa Banker radiom, Javnim komunalnim preduzecem Medijana, Komunalnom policijom  u čišćenju  Spomen parka Bubanj.

This slideshow requires JavaScript.

Ideja je negde da se da primer sugrađanima u Nisu, da treba biti odgovoran prema svojoj okolini i zajednici. Svi smo svesni da je grad prljaviji nego ikad, tako da je pravo vreme da se ukaže na mogućnosti i načine kako možemo zajedno učiniti da manje smeća bude u našoj prirodi.“ – rekla je Anica Divac iz kompanije Leoni.

Izazovu se priključila i akcija Čepening čiji volonteri će odvajati čepove i tvrdu plastiku čijom reciklažom se prikuplja novac za kupovinu kolica i ortopedskih pomagala građanima kojima je neophodno.

Drago nam je da nešto možemo da učinimo i da smo danas ovde, da se lepo družimo pre svega i da jačamo naš timski duh na kraju krajeva, a dajemo ujedno i primer ostalima, što kompanijama što građanima da svako može da organizuje ovu akciju.“ – kažu iz kompanije Leoni.

Takođe pročitajte

Početak brojnih manifestacija Miholjskim susretima u Boljaru

Sutra kalendarski počinje leto, a u vlasotinačkoj opštini obeležiće ga brojne manifestacije do septembra.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.