Fotó: Lénárt Gábor - http://gaborlenart.com

Wizz Air zapošljava kabinsko osoblje

Wizz Air, avio-kompanija sa najbržim rastom u Evropi, objavila je da pokreće najveći konkurs za zapošljavanje u svojoj istoriji, u okviru kog planira da zaposli 800 novih članova posade širom svoje mreže, do decembra 2021. godine.

Konkurs za potencijalne članove posade u Srbiji biće održan u Beogradu. Preduzimljivi kandidati koji su oduvek sanjali o „nebeskoj“ karijeri zainteresovani za učešće mogu se prijaviti ovde.

Kao deo procesa zapošljavanja kabinskog osoblja, Wizz Air će biti domaćin nekolicine događaja u avgustu i septembru. Beogradski događaj biće održan u hotelu Jump Inn (Koče Popovića 2a (bivša Zagrebačka), 11000 Beograd), u sredu, 25. avgusta, gde će potencijalni članovi posade imati priliku da nauče nešto više o Wizz Airu. Od kandidata se očekuje da dođu na ove sastanke tačno u 9 sati pre podne, da ponesu ažurranu radnu biografiju i da se spreme da provedu dan pun aktivnosti, uključujući lična predstavljanja, učešće u igri uloga, grupnim vežbama i individualne intervjue.

Fotó: Lénárt Gábor – http://gaborlenart.com

Članovi posade koji se priključe Wizz Airu mogu očekivati konkurentnu platu u jednoj od evropskih avio-kompanija sa najbržom stopom rasta, najbolju moguću pripremu i mesečni raspored rada koji se menja svake dve nedelje. Članovi kabinskog osoblja radiće u prijateljskoj i multikulturnoj sredini i imaće uzbudljive prilike za razvoj karijere i pristup programima tipa „Od člana osoblja do kapetana u WizzAiru“ koji omogućava postojećim članovima posade da dobiju dozvolu za profesionalnog pilota. Članovi posade imaju pravo i na popuste na letovima i dodatne avio-karte za porodicu i prijatelje.

Ovi događaji deo su konstantne potrage za novim članovima posade i pilotskog osoblja u okviru mreže Wizz Aira dok ova avio-kompanija unapređuje kapacitet i namerava da utrostruči veličinu svoje flote i dostigne cifru od 500 Airbus aviona u narednih 10 godina. Novi zaposleni pridružiće se Wizz Airu u uzbudljivom trenutku za avio-kompaniju imajući u vidu otvaranje 18 novih baza i pokretanje preko 300 novih avio linija širom mreže samo u prethodnoj ogdini.

PREDSTOJEĆI DANI ZAPOŠLJAVANJA WIZZ AIRA

DATUM I VREME MESTO

25. avgust 2021. godine, 9 sati pre podne Hotel Jump Inn, Koče Popovića 2a (bivša Zagrebačka), 11000 Beograd

Heiko Holm, generalni direktor Wizz Aira, izjavio je ovom prilikom:

„Imali smo inspirativnu godinu kada je u pitanju razgranjavanje mreže Wizz Aira i sa izuzetnim zadovoljstvom pozivamo buduće kabinsko osoblje da se pridruži fantastičnom timu i zaposli se u jednoj od avio-kompanija sa najvišom stopom rasta u Evropi. U toku budućih faza konkursa za zaposlenje, kandidati mogu saznati više informacija o onom što imamo u našoj ponudi. U kompaniji WIZZ mi smo ponosni na izuzetne mogućnosti za napredovanje, konkurentna primanja i pakete osiguranja koji uključuju naknade i beneficije za zaposlene dostupne svim članovima kabinskog osoblja. Posvećeni smo podršci koju pružamo našoj posadi u građenju karijere i prilikama koje im se brzo ukazuju. Dok se vraćamo kapacitetima koje smo imali pre pandemije i idemo u budućnost sa fokusom na rast, sa radošću ćemo pružiti dobrodošlicu talentovanim kandidatima koji će se pridružiti našem timu.“

O Wizz Airu
Wizz Air, niskobudžetna evropska avio-kompanija sa najvećom stopom rasta, ima flotu od 144 aviona tipa Airbus A320 i A321. Tim posvećenih profesionalaca u oblasti vazduhoplovstva nudi veoma kvalitetnu uslugu po veoma niskim cenama karata, što Wizz Air čini omiljenim izborom preko 40 miliona putnika godišnje završno sa 31. martom 2020. Wizz Air je član Londonske berze pod oznakom WIZZ. Kompanija je nedavno ušla među deset najbezbednijih avio-kompanija na svetu po izboru airlineratings.com, jedine svetske rejting agencije u oblasti bezbednosti i proizvoda, i osvojila Nagradu za najbolju avio-kompaniju u 2020. godini koju dodeljuje ATW i koja predstavlja najviše priznanje i potvrdu izuzetnih rezultata na polju učinka, inovacija i kvaliteta usluga za jednu avio-kompaniju ili pojedinca.

 

 

Takođe pročitajte

Kupovinu stana u izgradnji: Kako se zaštititi i iskoristiti povoljne uslove

Ukoliko se trenutno nalazite u potrazi za nekretninom, investiranje u zgradu koja je u fazi …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.