Vulkanova onlajn-akcija povodom Svetskog dana knjige

Ljubitelji pisane reči i ove godine s velikim nestrpljenjem čekaju 23. april – Svetski dan knjige, kada će biti u prilici da kupe najbolje knjige Vulkan izdavaštva po izuzetnim cenama.

Vulkan izdavaštvo povodom obeležavanja Svetskog dana knjige za svoje verne čitaoce priprema sjajne pogodnosti za onlajn-kupovinu i na taj način simbolično daje svoj doprinos širenju svesti o važnosti knjige i čitanja.

Kupovinom omiljenih romana, aktuelnih naslova, dela klasične književnosti, knjiga nagrađivanih domaćih i stranih autora i svih dečjih izdanja od 20. do 23. aprila putem sajta vulkani.rs ostvarićete dodatni popust od 35% na postojećih 15% popusta. Tokom ove posebne akcije dostava na teritoriji Srbije biće besplatna.

Preporuke Vulkana

Introspektivna Velika ljubavna priča Suzane Tamaro o dva života koji se prepliću, o dvoje veoma različitih ljudi koji se sjedinjuju, o smislu života i njegovim protivrečnostima, o ljudskoj slabosti, o nestanku sebe i praznini, ali istovremeno i o tome koliko su dragocena sećanja u kojima čuvamo one kojih više nema, pokazaće nam put ponovnog rađanja koji svi tražimo.

Roman koji će obožavati svi oni osetljivi, zagledani u sebe i pomalo cinični. Intimno, snažno, inteligentno debitantsko ostvarenje irske spisateljice Niše Dolan Uzbudljiva vremena oduševiće vas svojim idejama, nasmejati vas i probuditi uspavanu nadu. Iskrena priča o ljubavi, klasnoj nepravdi, siromaštvu i posledicama kolonijalizma.

Roman Silvije Moreno-Garsije Meksička gotika je prava poslastica za ljubitelje gotskih klasika. Zakoračite u pospani, zaboravljeni planinski grad, klaustrofobičan svet ispunjen senkama i maglom, gde prošlost iskrsava kao noćna mora. Uronite u priču o ukletoj kući i razorenoj porodici, punu sumnje, paranoje, mraka – i nadasve ukorenjenu u drevnoj kulturi Meksika.

Na stranicama bestselera Drugačiji umovi Pitera Godfri-Smita otisnućete se na jedinstveno filozofsko putovanje u morske dubine. Dok zadivljeni pratite strastvenog ronioca i pisca vrednog divljenja, očaravajući opisi susreta s oktopodima navešće vas da se zapitate da li ta izvanredna stvorenja zaista imaju um.

Zig Ziglar u bestseleru Vidimo se na vrhu, koji je vodio generacije ka ličnom uspehu, potpuno osporava ideju da morate nadmudriti druge ljude, zloupotrebljavati ih i biti nepošteni da biste bili uspešni. Knjiga koja je postala svojevrstan klasik u oblasti popularne psihologije predstavlja kraj najsmrtonosnije od svih bolesti – bolesti „krutih stavova“.

U romanu Tišine pronalazimo briljantno umeće pripovedanja, u koje je utkano nastojanje da se čovek sagleda naspram vremena kojem pripada. Ovo je priča koja je nastala iz unutrašnjeg bića pripovedača, u obliku posmatranja, razmišljanja i sećanja. Meša Selimović ispripovedao je priču posle koje sve tišine odzvanjaju drugačije.

Najmlađim čitaocima Vulkančić preporučuje dirljivu priču o magiji, porodici i prijateljstvu Dečak koji je uzgajao zmajeve. Ko ne želi da ima zmaja, svetlucavo, leteće stvorenje sa ćilibarskim očima, sklupčano na svom ramenu? Dečak Tomas će nam dokazati da magiju možemo pronaći na najobičnijim mestima.

Ljubiteljima prirode i onima koji žele da je istraže preporučujemo fantastičan Priručnik za male istraživače. Ova sjajna knjiga – puna uzbudljivih aktivnosti, korisnih saveta i činjenica – nudi i niz praktičnih uputstava za snalaženje u prostoru, kao i mnoštvo ideja za igru i zabavu na otvorenom.

Pozivamo vas da posetite sajt Vulkan izdavaštva vulkani.rs, napravite spisak na vreme i obogatite svoju biblioteku jedinstvenim naslovima Vulkan izdavaštva.

„Čoveku koji ima biblioteku i vrt ne treba ništa više.“ – Ciceron

Takođe pročitajte

Početak brojnih manifestacija Miholjskim susretima u Boljaru

Sutra kalendarski počinje leto, a u vlasotinačkoj opštini obeležiće ga brojne manifestacije do septembra.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.