VRMDŽA FEST – priznanje za Ilketov film “Nije važno odakle sam”

Na petom internacionalnom festivalu turističkog i ekološkog filma VRMDŽA FEST održanog 24. jula u istoimenom selu film “Nije važno odakle sam” Nebojše Ilića Ilketa osvojio je priznanje za najbolju montažu.
Ovo je prvo priznanje za najnoviji Ilketov film koji govori o tome kako je Vlasotince postalo obavezno mesto za predah učesnicima Balkan relija.
Sa Splitske rive pošavsi, na putu dugom pet hiljada kilometara, od severozapada do jugoistoka Balkana, učesnici 9. po redu Balkan Relly-ja obilaze države balkanske i lepe regije njihove… Sklapaju prijateljstva koja ostaju zauvek.
„Nema Balkan relija bez Vlasotinca. Ponovo smo ovde jer vaš grad postaje tradicionalni deo rute. Saradnja sa vama je svake godine sve bolja.
Vi ste najbolji domaćini sa najvećim srcem, reči su Željana Rakele predsednika BMW Moto kluba „Dalmacija” jednog od osnivača i organizatora Balkan relija.
Muziku za film potpisuje Zoran Stojičić, tekst Svetlana Stanković, narator je Radovan Rade Miljanić a za kolor korekciju bio je zadužen Stefan Pešić. Produkcija filma je JUG FILM Vlasotince  a realizovan u saradnji sa Skupštinom opstine Vlasotince uz podrsku Kulturnog centra i PU “Milka Dimanic” iz Vlasotinca.

Takođe pročitajte

Skin cycling, samo trend ili dobra rutina?

Društvene mreže su zatrpane ovim terminom, a sve više je zagovornika ove rutine kao najboljeg …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.