Volonteri NIS-a

Volonteri kompanije NIS uredili sportski teren u Leskovcu

Negujući dobre odnose sa lokalnim zajednicama, Кlub volontera kompanije NIS organizovao je danas akciju uređenja sportskog terena u Radničkom naselju u Leskovcu, u neposrednoj blizini novootvorene NIS Petrol benzinske stanice.

Volonteri NIS-a su sproveli kompletno sređivanje sportskog igrališta, postavili nove košarkaške table, iscrtali teren, ofarbali klupe i konstrukcije koševa, uredili prostor oko terena. Akcijom koja je sprovedena u saradnji sa gradskom upravom sportsko igralište je dobilo novi sjaj, a mladi Leskovčani svoj kutak za igru i sportsko nadmetanje.

Volonteri NIS-a

Stefan Кitanović, član Gradskog veća Leskovca, ovom prilikom je zahvalio kompaniji NIS na današnjoj akciji.

„Rukovodstvo NIS-a je uređenjem terena oko benzinske stanice pokazalo zašto se nalaze na jednoj od vodećih pozicija u pogledu društveno odgovornih kompanija i pouzdanih poslodavaca. U ime lokalne samouprave i stanovnika Radničkog naselja, posebno onih najmlađih, upućujem zahvalnost kompaniji NIS što prepoznaje značaj društveno odgovornog ponašanja prema zajednici u kojoj posluje“, izjavio je Кitanović.

Zorana Ignjatović, teritorijalni menadžer iz kompanije NIS i učesnica današnje akcije u Leskovcu, izrazila je zadovoljstvo zbog uređenja sportskog terena.

„Nedavno smo u Leskovcu otvorili lepu i modernu benzinsku stanicu, a današnjom akcijom hteli smo i da uredimo sportski teren u neposrednoj blizini naše stanice. Želeli smo da Leskovčani, posebno oni mladi, imaju uređen i atraktivan prostor za igru i okupljanje. Volonteri NIS-a izveli su mnogo ovakvih i sličnih akcija širom Srbije i nastavićemo da se angažujemo na podršci našim komšijama i napretku cele zajednice“, navela je Zorana Ignjatović.

Uređenje sportskog igrališta u Leskovcu samo je deo akcija koje volonteri NIS-a sprovode već dugi niz godina širom Srbije. Кlub volontera NIS-a trenutno broji više od 500 aktivnih članova, koji su do sada realizovali niz akcija poput oplemenjivanja i uređenja prostorija zdravstvenih ustanova u kojima se leče deca, organizovanja kreativnih radionica i druženja sa osobama sa smetnjama u razvoju, a veoma su aktivni i tokom epidemije korona virusa, pomažući sugrađanima. Кompanija NIS i Кlub volontera nastaviće i u budućnosti da se angažuju na dobrobiti šire zajednice i podršci projektima kojima se unapređuje kvalitet života građana naše zemlje.

Takođe pročitajte

Sajam lova i ribolova od 9. do 12.maja u Nišu

Tradicionalni sajam lova i ribolova „NIŠ 2024“, 22. po redu, biće održan u  hali „Čair“ …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.