utorak , novembar 19 2019
Početna / BIZNIS / Upoznajte Jacka Daniela uz pomoć Augmented Reality aplikacije

Upoznajte Jacka Daniela uz pomoć Augmented Reality aplikacije

Jack Daniel’s Tennessee Whiskey osmislio je jedinstvenu  Augmented Reality (AR) aplikaciju  koja ljubitelje viskija vodi na virtualno putovanje kroz istoriju i proizvodnju ovog čuvenog pića. Nakon što potrošači preuzmu aplikaciju, mogu usmeriti telefone u bilo koju bocu Jack-a,  čime otkrivaju svet animiranih priča o nasleđu dužem od 150 godina.

Ovo virtuelno  iskustvo je podeljeno u tri dela, a svaki je dizajniran na osnovu ručno rađenih modela . Prvo iskustvo pretvara prednju etiketu boce u minijaturnu verziju destilerije . Drugi segment omogućava upoznavanje sa procesom proizvodnje viskija  a treći sadrži priče o samom Jack Danielu.

U današnjem svetu je važno da dopremo do ljubitelja viskija, gde god se oni nalaze. To znači deljenje sadržaja koji je jedinstven, zanimljiv i relevantan kroz mnoštvo digitalnih medija.  Ovo novo iskustvo AR-a podiže našu priču o brendu na novi  nivo”,  rekao je Jeff Cole, direktor modernih medija za Jack Daniel’s.

Jack Daniel’s je radi stvaranja ove aplikacije, stupio u saradnju sa Tactic-om, kompanijom sa sedištem u San Franciscu, koja je specijalizovana za proizvodnju virtuelnih iskustava.

Augmented reality (Proširena stvarnost) je u uzbudljivoj fazi, a nova tehnologija i tehnike pomeraju granice onoga što je moguće. Jack Daniel’s AR aplikacija sadrži tehnologiju koja postavlja najviše standarde kreativnog pripovedanja. Iskustva stečena na Jack Daniel’s aplikaciji pomoći će u osvajanju novih znanja o razvoju AR aplikacija za različite brendove i industrije”, rekao je Peter Oberdorfer, predsednik Tactic-a.

 

Takođe pročitajte

Prvi broj časopisa “Optim-Um” u znaku kulturne raznolikosti

U četvrtak, 14. novembra  sa početkom od 11 časova u Media & Reform centru održana …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.