petak , 16 aprila 2021

NeoLab laboratorije postale deo MediGroup sistema

U okviru MediGroup, najvećeg privatnog zdravstvenog sistema u Srbiji i regionu, posluju renomirane MediLab laboratorije.

U Beogradu i Novom Sadu ove laboratorije pokrivaju preko 15 lokacija, a pridruživanjem NeoLab laboratorija koje se nalaze u Nišu, Zaječaru, Sokobanji, Leskovcu i Surdulici pokriće više od 20 lokacija. Sinergijom stručnog kadra i iskustva, laboratorije će svim korisnicima omogućiti brže i tačne rezultate.

“MediGroup sistem razvija se velikom brzinom i sve dok broj naših ustanova i laboratorija raste srazmerno sa stručnošću kadra i kvalitetom, sigurni smo da smo na dobrom putu i da su naši korisnici u dobrim rukama. Veoma smo zadovoljni što su MediLab laboratorije sada na raspolaganju i građanima van granica Beograda i Novog Sada i nastavljamo istim tempom, ovo je tek početak, izjavila je Marijana Golović, izvršna direktorka MediLab laboratorija.

“Naše laboratorije sada dobijaju novo ruho i novu vrstu podrške – jednom rečju dobili smo podstrek da budemo još bolji i da timskim radom i udruživanjem snaga pokažemo stručnost i kvalitet, kazala je Slađana Vučković iz Neo lab laboratorije koje su ovom akvizicijom postale MediLab.

 

 

Takođe pročitajte

DELTA PLANET u Nišu počinje da radi 22.aprila

Šoping-mol Delta Planet Niš otvara svoje vrate za posetioce i zvanično će početi da radi …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.