Svečanost povodom dodele diploma odlikašima Tehničke škole

Svečanom  dodelom  diploma Tehnička škola u Vlasotincu ispratila je jednu od najuspešnijih generacija maturanata jer su 0d njih 97 čak 42 položili razred sa odličnim uspehom a jedanaestoro su nosioci „Vukovih diploma“  
tehnicak skola direktor milivoje djordjevicĐak generacije je Milica Miljković- arhitektonski tehničar koja je  osvojila je prvo mesto na republičkom takmičenju iz Nacrtne geometrije i dobitnik je oktobarske nagrade. Voli stručne predmete, i upisaće arhitektonski fakultet u Beogradu.
A Vukove diplome zaslužili su Daliborka Dabić, Sanja Dinić, Anđela Ivković, Jovana Jović,  Tamara Jović,  Jovana Kostić,  Petar Marjanović,  Biljana Petković,  Marina Stanković i Miljana Todorović.
„Maturanti Tehničke škole mogu uspešno upisivati i završavati visoke škole i fakultete jer su stekli veliko predznanje u svojoj stručnoj školi. Nadamo se da će postati uspešni inženjeri, ekonomisti, preduzetnici i svojim radom doprineti razvoju Vlasotinca, kaže direkor Milivoje Đorđević.

 

Takođe pročitajte

Poziv za socijalna preduzeća i OCD za testiranje inovativnih pristupa

Asocijacija za demokratski prosperitet – ADP Zid iz Crne Gore, zajedno sa organizacijom CEDRA iz Splita, Hrvatska; Deli – prostorom …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.