sreda , 25 novembra 2020

Svečanost povodom dodele diploma odlikašima Tehničke škole

Svečanom  dodelom  diploma Tehnička škola u Vlasotincu ispratila je jednu od najuspešnijih generacija maturanata jer su 0d njih 97 čak 42 položili razred sa odličnim uspehom a jedanaestoro su nosioci “Vukovih diploma”  
tehnicak skola direktor milivoje djordjevicĐak generacije je Milica Miljković- arhitektonski tehničar koja je  osvojila je prvo mesto na republičkom takmičenju iz Nacrtne geometrije i dobitnik je oktobarske nagrade. Voli stručne predmete, i upisaće arhitektonski fakultet u Beogradu.
A Vukove diplome zaslužili su Daliborka Dabić, Sanja Dinić, Anđela Ivković, Jovana Jović,  Tamara Jović,  Jovana Kostić,  Petar Marjanović,  Biljana Petković,  Marina Stanković i Miljana Todorović.
“Maturanti Tehničke škole mogu uspešno upisivati i završavati visoke škole i fakultete jer su stekli veliko predznanje u svojoj stručnoj školi. Nadamo se da će postati uspešni inženjeri, ekonomisti, preduzetnici i svojim radom doprineti razvoju Vlasotinca, kaže direkor Milivoje Đorđević.

 

Takođe pročitajte

Huawei nagradio najbolje srpske studente

Program za mlade talente kompanije Huawei Technologies “Seeds for the future” namenjen studentima informacionih tehnologija, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.