Foto: Teodora Perić

Super Trnavci pokreću besplatni aerobik: Zajedno ka zdravlju i aktivnom životu

Uzbudljive vesti dolaze iz Donje Trnave, gde se lokalna zajednica sprema za još jedan zdravstveni poduhvat. „Super Trnavci,“ neformalna grupa koja je već ostvarila značajne uspehe u aktivizmu, predstavila je najnoviji projekat – besplatne aerobik sesije za sve komšinice.

Nakon pripreme prostorija koje su pretvorene u atraktivan aerobik studio, prva sesija zakazana je za petak, 23. decembar 2023. godine, s početkom u 19 časova. Organizatori su naglasili obaveznu prijavu zbog velikog interesovanja, a upis je moguć putem društvenih mreža ili putem kontakta na broj 0644919078.

Foto ilustracija: Teodora Perić

Ovaj poduhvat je deo šireg projekta „Trnavci,“ podržanog od strane Ambasade Velike Britanije u partnerstvu sa Trag Fondacijom. Grupa „Super Trnavci“ već je ostavila značajan trag u zajednici, obnavljajući prostorije fudbalskog kluba „Sloga,“ pokrećući prvi seoski časopis, i organizujući događaje poput Trnavačkog veča i aktivističkih konferencija.

Jedan od ključnih faktora uspeha ovog projekta je angažman profesionalne trenerice Nevene Ignjatović, koja će voditi aerobik sesije i motivisati komšinice da se posvete svom fizičkom zdravlju.

Besplatne aerobik sesije namenjene su svim zainteresovanim komšinicama iz Donje Trnave i šire okoline. Organizatori su posebno istakli da su sesije potpuno besplatne i da ne postoje skriveni troškovi. Takođe, kako bi što više komšinica moglo da učestvuje, planirano je održavanje 2 do 3 termina nedeljno, prilagođenih različitim rasporedima.

Zajednica je već pokazala veliko interesovanje za ovu inicijativu, a prva sesija aerobika obećava da će biti sjajan uvod u aktivnosti koje sleduju. Svi su dobrodošli, a „Super Trnavci“ pozivaju sve da se prijave i zajedno streme ka zdravijem načinu života!

Takođe pročitajte

Doktor Milić postao počasni član Svetske organizacije vaskularnih hirurga

Direktor niške Klinike za kardiohirurgiju prof.dr Dragan Milić postao je počasni član najveceg svetskog udruženja …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.