ponedeljak , 8 avgusta 2022

Sporazum o partnerstvu i saradnji između Kozloduja i Medveđe

U cilju ostvarivanja zajedničkih projekata kroz međugraničnu saradnju Srbije i Bugarske, gradonačelnica opštine Kozloduj, Marinela Nikolova i predsednik opštine Medveđa, dr Nebojša Arsić potpisali su Sporazum o partnerstvu i saradnji.
„Mi smo u prošlom mesecu posetili opštinu Kozloduj koji je sedište Vračanske oblasti, i tom prilikom razgovarali o mogućim projektima koje bi zajedno sproveli. Kao partneri na projektima a u kontekstu trajnog partnerstva i uzajamne saradnje, naše opštine će sprovoditi zajedničke aktivnosti i radiće na projektima u oblasti lokalne samouprave, infrastrukture, socijalnog rada, kulture, sporta i turizma. Ova saradnja je u interesu naših građana, kako bi svi oni imali koristi kroz različite oblasti društvenog života. Zajedničkim učešćem u projektima prekogranične saradnje imaćemo mogućnost korišćenja sredstava iz evropskih fondova“ – rekao je dr Nebojša Arsić.

Gosti iz Bugarske su iskoristili lep dan i zajedno sa predsednikom opštine Medveđa i rukovodstvom, obišli „Ulicu dobre volje“, tj. humanitarni prolećni bazar povodom Uskršnjih praznika, u organizaciji Osnovne škole “Gornja Jablanica“ iz Medveđe.

Takođe pročitajte

Prijavi se za Barcaffè Barista Cup i osvoji  prestižnu L.A.G.S. edukaciju, novčanu nagradu i vrhunsko iskustvo!

Da li ste se već prijavili na regionalno takmičenje Barcaffè Barista Cup? Ukoliko još uvek …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.