Prvi proizvodi sa proizvodne linije Zumtobela do kraja godine

Međunarodna rasvetna grupa Zumtobel Group (’Cumtobel Grupa’) uspešno nastavlja izgradnju svog novog proizvodnog pogona u Srbiji. Građevinski radovi stalno napreduju od polaganja kamena temeljca u leto 2017. godine i u skladu su sa celokupnim planom projekta. Krajem marta 2018. godine ostvarena je važna prekretnica u razvoju ove grinfild lokacije Grupe u Nišu: svi zemljani radovi, strukturni temelji, kao i radovi na spoljnoj čeličnoj i betonskoj konstrukciji uspešno su završeni.

„U skladu sa ovim velikim napretkom, Zumtobel Grupa sa zadovoljstvom obaveštava da ostvarenje ove građevinske prekretnice osigurava ispunjenje kompanijskog plana o završetku svih radova krajem leta 2018. Dosadašnjim ostvarenjem plana osiguran je početak detaljne integrisane faze izgradnje. U ovoj sledećoj fazi Grupa će fokusirati izgradnju na proizvodne delove nove fabrike, kako bi se osiguralo da se proizvodnja pokrene prema poslovnom planu. Projektni tim Zumtobel Grupe je veoma zadovoljan napretkom građevinskih radova i vidljivim napretkom u ostvarenju projekta. Stoga koristimo ovu priliku da se zahvalimo državnoj upravi, lokalnoj zajednici i građevinskom izvođaču na saradnji i profesionalnom pristupu prema ovom projektu. Dobili smo toplu dobrodošlicu u gradu Nišu i radujemo se svim budućim projektima u okviru našeg lokalnog prisustva i saradnje, kaže se u saopštenju ove kompanije.

Oni podsećaj da će budući proizvodni pogon po završetku će pokrivati 40.000 kvadratnih metara sa konačnom cenom od 30,6 miliona evra. Prvi proizvodi sa proizvodne linije u novoj fabrici izaći će u finansijskoj godini 2018./19.

Takođe pročitajte

NESCAFÉ ponovo izglasan za omiljenu kafu u Srbiji

Najodrživiji brend kafe na svetu, NESCAFÉ, ponovo je izabran za omiljenu kafu u Srbiji u …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.