„Smatram vas za prave humane ratnike“

Doziveo sam prijatnu profesionalnost u kovid ambulanti u Vlasotincu od medicinskog osoblja. Stvarno sam video veliki trud u kovidu pored dr Marije Valčić. A ja kad nesto vidim dobro voleo bi da se to čuje, reči su zahvalnosti porodice Vidosavljević koje zaslužuju da se nađu an našem portalu kao podrška svim požrtvovanim medicinskim radnicima.
 Porodica Vidosavljević suočila se sa virusom ali su uspeli da se uspešne izleče a zasluge za tu „pobedu“ pripisuju požrtvovanim lekarima.
„Živimo u takvom vremenu da je teško čuti lepu reč za nekoga ko radi profesionalno i odgovorno. Kada se susretnemo sa ljudima koji svoj posao u sred haosa kojim su okruženi, rade onako kako zaista treba budemo više nego iznenađeni. Želim da izrazim svoju veliku zahvalnost celokupnom osoblju na čelu sa doktorkom Marijom Valčić, na pokazanom visokom stepenu pofesionalizma ali pre svega na trudu i brizi koji su pokazali prema mojoj porodici u kovid ambulanti. Retko se sreću takvi ljudi, pogotovo znajući koliko je njihov posao težak. Težinu odovornog i humanog posla razumem u potpunosti kao oficir policije, zato Vas smatram za prave humane ratnike. Ovo je jedini način da im pokažem zahvalnost iako oni tvrde da samo rade svoj posao. Uveren sam da znate kakve heroje imate u svojoj organizaciji. Molim Vas da ovi tihi junaci dobiju ako ništa drugo onda moralnu nagradu i javnu pohvalu sa Vaše strane. Ja ću svoj deo odraditi šireći lepu reč o njima i njihovom radu. Hvala Vam na izdvojenom vremenu da ovo pročitate.
S velikim poštovanjem, Miroslav, Jelisaveta i Aleksandar Vidosavljević

 

 

Takođe pročitajte

Nijedna ćelija u organizmu ne može pravilno da funkcioniše bez dovoljne količine DNA

Vid, nervni sistem, kardiovaskularni sistem, imunski sistem – doslovno svaka ćelija u našem organizmu zavisi …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.