Savet Evrope pomaže Medveđi oko korišćenja ljudskih resursa

Opština Medveđa jedna je od 20 pilot lokalnih samouprava u kojima će u periodu od 7 meseci biti sprovedena kontinuirana obuka “Implementacija paketa podrške za upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi.”

U cilju implementacije paketa podrške za upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi, opštinu Medveđa posetila je delegacija koja će raditi na podršci i primeni ovog važnog projekta.

Predstavnik Stalne konferencije gradova i opština, Edi Majstorović, zajedno sa angažovanim konsultantima, upoznali su predsednika dr Nebojšu Arsića i načelnicu Svetlanu Todorović, inače koordinatora na projektu, detaljnije sa programom rada ovog tima.
U Skupštinskoj sali opštine održan je uvodni sastanak na kome su konsultanti angažovani na ovom projektu, Ivana Stošić i Đorđe Belamarić, upoznali sve prisutne o tempu i načinu sprovođenja implementacije projekta.

Opština Medveđa je konkurisala i prijavila se kod Saveta Evrope za implementaciju paketa podrške za upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi, i od velikog broja prijavljenih gradova i opština, Medveđa je uspela da se nađe na listi od 20 pilot lokalnih samouprava u kojima će u periodu od 7 meseci biti sprovedena kontinuirana obuka. Cilj obuke je modernizacija i unapređenje opštinske administracije, a najveću korist imaće krajnji korisnici, građani opštine Medveđa.
Partneri na projektu su SKGO, Ministarstvo za državnu i lokalnu samoupravu i Savet Evrope, uz finansijsku podršku Evropske Unije.

Takođe pročitajte

Microsoft u potrazi sledeće generacije devojaka i žena u svetu tehnologije i veštačke inteligencije

Jeste li nedavno diplomirali ili sta studentkinja na Univerzitetu u Srbiju i jako ste zainteresovani …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.