Foto: AIESEC

Sajam praksi i poslova za mlade Career Days u Naučno-tehnološkom parku

Za sve mlade u Nišu se 12. oktobra održava sajam praksi i poslova Career Days, koji organizuje AIESEC u partnerstvu sa Naučno-tehnološkim parkom.

Sajam je namenjen ljudima do 30 godina svih profila, sajam spaja vodeće firme iz južne Srbije sa mladim talentima, bez obzira na nivo iskustva.

U okviru sajma obezbeđene su edukacije, selekcioni intervjui za otvorene pozicije i upoznavanje sa predstavnicima kompanija. Potrebno je da posetioci ostave svoje podatke u formi radne biografije putem linka pre sajma.

Foto: AIESEC

Radna biografija će biti dostupna poslodavcima narednih godinu dana. Svi prijavljeni biće naknadno obavešteni o satnici i sadržaju edukacija.

Generalni pokrovitelj sajma je Syncit Group, kompanija za softversko inženjerstvo. Na sajmu učestvuju firme koje traže ekonomiste, programere, inženjere i druge. To su Johnson Electric, DualSOFT, Coming, Elixir, Leoni, Logik, Xingyu, Prime Software, BMM Logistics, Statovac, Shindiri Studio i Novelic.

Više o pomenutim kompanijama i kadrovima koje traže možete naći na sajtu careerdaysnis.rs ili Instagram profilu @careerdaysnis, gde će biti objavljene sve novosti u vezi sa sajmom.

Career Days je sajam praksi i poslova koji u Srbiji postoji već 28 godina. AIESEC je najveća organizacija vođena od strane mladih na svetu i svojim projektima, praksama i članstvom pruža prilike za lično i profesionalno usavršavanje.

Takođe pročitajte

Za 30. rođendan „Nišville“ angažuje 300 volontera!

Nišville Jazz Festival će u ovoj godini proslaviti dva jubileja, 30. godina postojanja i 15. …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.