Probudite najlepše uspomene uz C kafu

Mnogi kažu da je proleće najlepše godišnje doba jer se tada budi priroda, a uz nju i drage uspomene koje će samo pojačati doživljaj ovog perioda.

Generacijama je C kafa sinonim za tradiciju i emotivne trenutke sa dragim osobama, jer predstavlja deo svakodnevnih porodičnih rituala punih 46 godina postojanja. Prva i prava C kafa, poznata je po jakoj aromi i punom ukusu, a godinama unazad vraća uspomene na neka drugačija, mnogi bi rekli, bolja vremena.

U ovo doba godine druženja postaju učestalija, a okupljanjima se svi raduju. Već više od četiri decenije, C kafa kvalitetom i istrajnošću doprinosi održavanju i bogaćenju porodične tradicije, u kojoj vladaju male životne mudrosti i iskrene emocije. Svi ti momenti ostaju zabeleženi na fotografijama koje se mogu naći u legendarnoj limenki C kafe. Gotovo da ne postoji porodična kuća stare Jugoslavije koja ne poseduje jednu od ovih limenki u kojima se, između ostalog, čuvaju i brojna pisma, bakini recepti, pribor za šivenje i razne kućne potrepštine.

C kafa je kafa za sva vremena i deo je malobrojne grupe proizvoda u kojima uživa više generacija, a limenka C kafe u sebi čuva događaje iz različitih vremena. Obradujmo jedni druge poklon limenkom C kafe i uživajmo u šoljici omiljenog napitka, dok stvaramo nove uspomene!

Prva 3 čitaoca koja se jave na mejl našeg portala osvojiće retro limenku u kojoj se nalazi 2×100 grama C kafe, dame u najboljim godinama, koja je sada, kao i zlatna C kafa, u novom ruhu.

Takođe pročitajte

Podrška Evropske unije ženama i mladima početnicima u poslovanju

Zamenica šefa Delegacije Evropske unije u Srbiji Plamena Halačeva i predstavnica Ministarstva za evropske integracije …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.