Prilika za preduzetnike – Projekat „Kreativni karavan“

Otvoren je poziv za učesnike projekta „Кreativni karavan“, mikro i socijalna preduzeća koja žele da unaprede svoje poslovanje.

Preduzeća će učestvovati u jednogodišnjem projektu i kroz intezivni program radite direktno sa mladim kolegama koji će im pomoći da razviju održiv biznis model. Sa predstavnicima preduzeća radiće mladi sa iskustvom u oblasti ekonomije, dizajna, arhitekture, IT-ja i drugih kreativnih industrija.

Celokupan proces saradnje mladih kreativaca i preduzetnika biće sniman i emitovan na regionalnim televizijama u Srbiji i Bugarskoj.

Za prijavu je potrebno da pošalju popunjen formular najkasnije do 20. oktobra.

Nakon isteka poziva, kandidati sa najboljim aplikacijama biće pozvani na intervju. Najbolje aplikacije ćemo birati na osnovu ekonomskih performansi, problema sa kojima se suočavate i motivacije za učešće u projektu.
Projekat „Кreativni karavan“ ima za cilj podizanje nivoa svesti i razvoj veština u oblasti preduzetništva, potrebnih na tržištu rada, među generalnom populacijom mladih u IPA prekograničnom regionu, kroz inovacije u obrazovnom sistemu baziranim na novim modelima komunikacije i prezentacije.

Ovaj projekat sufinansira Evropska unija kroz Interreg-IPA Program prekogranične saradnje Bugarska-Srbija.
Više informacija dostupno je na sajtu http://creativecaravan.eu

Takođe pročitajte

Početak brojnih manifestacija Miholjskim susretima u Boljaru

Sutra kalendarski počinje leto, a u vlasotinačkoj opštini obeležiće ga brojne manifestacije do septembra.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.