Foto: Vulkan

Potpisivanja domaćih autora na Sajmu knjiga na štandovima Vulkan izdavaštva

Nakon dve godine pauze zbog pandemije virusa korona, ljubitelji knjige ponovo će na štandovima Vulkan izdavaštva u okviru Sajma knjiga imati priliku da se druže sa najčitanijim i najpopularnijim domaćim autorima.

Svoje druženje sa čitalačkom publikom prvi će u četvrtak, 27. oktobra, u Hali 1, imati jedan od najznačajnijih književnih stvaralaca mlađe generacije Dejan Aleksić, koji će svoju knjigu potpisivati od 11 sati.

Nakon njega, dobrodošlicu najmlađim čitaocima poželeće i Slobodan Stanišić, poznati srpski pisac za decu i mlade, čije su poezija i proza, kao i dramsko stvaralaštvo, nagrađeni gotovo svim nagradama koje se u našoj zemlji dodeljuju u toj kategoriji. On će svoje knjige potpisivati od 12 sati.

Višestruko nagrađivana spisateljica za decu Ljiljana Krstić potpisivanje će obaviti od 13 sati, a odmah nakon nje, od 14 sati, sa posetiocima će se družiti i Andreja Paunović, koji nam je za ovogodišnji Sajam knjiga podario zbirku pesama Šmekeri i šmizle.

Foto: Vulkan

Kako se zabaviti uz edukativne karte, otkriće nam Mirjana Milenić Mimi, uz svoje knjige Učim i igram se. Sa čitaocima će se družiti od 15 sati.

U petak, 28. oktobra, u Hali 1 od 17 sati sa čitaocima će razgovarati i veliki putopisac Dušan Miklja, koji je u izdanju Vulkan izdavaštva objavio novu knjigu Gradovi kao sudbina, u kojoj je opisao godine koje je proveo kao novinar i diplomata u različitim gradovima širom sveta.

I Olivera Jovanović nam je poklonila novi roman Uvek i samo tvoja, na čijim stranicama ćemo se upoznati sa junakinjama čije životne priče na prvi pogled izgledaju tako da bi mogle biti priče svakog od nas, ali ubrzo ćemo se uveriti u to da snaga priče uvek proizilazi iz pera pisca. Ona će se družiti sa posetiocima u petak od 18 sati.

Mlada autorka Jovana Dišić nedavno je objavila prvi roman Vakuum u izdanju Vulkan izdavaštva, a svoje verne čitaoce obradovaće u petak od 19 sati, kada će potpisivati knjigu.

Sa Bojanom Jokanovićem, autorom nekoliko ilustrovanih knjiga za decu, družimo se u subotu od 17 sati.

Odmah nakon toga, od 18 sati, novu knjigu Rudnik, koja privlači veliku pažnju, potpisivaće jedan od naših najčitanijih pisaca Miodrag Majić.

Takođe pročitajte

Turistički centri u Srbiji sve posećeniji – kako to utiče na cenu nekretnina

Srbija je oduvek važila za zemlju koja ima šta da ponudi turistima. Planine, odmarališta, banje, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.