utorak , 7 februara 2023

Mali znak pažnje kao veliki dokaz ljubavi: Obradujte blisku osobu retro šoljicama C kafe

Najlepše životne uspomene stvaramo kad je duša spremna za njih i kad nam srce zaigra na male stvari, zbog kojih se radujemo svakom novom jutru.

Kada nas umesto alarma budi miris kafe iz kuhinje, a u novi dan prati mamin poljubac i ono najdraže „volim te” u pogledu. Kada upijamo tople jesenje zrake i osluškujemo promenu godišnjih doba, dok nam misli plešu u ritmu pucketanja lišća i sipanja najlepše C kafe u šoljice sa retro likovima.

Iznenađenja su sastavni deo momenata koje ćemo rado prepričavati. I zato, dok smelo koračate kroz jesenji dan i sećate se majčinog pogleda, osmeha komšinice i lepe reči prijatelja, želite da na kraju tog dana i vi njima malim gestom pokažete snagu svoje emocije. Obradujte je posebnim poklon pakovanjem u kojem se nalaze 2x200g C kafe, a u okviru kog dobijate i šoljicu sa tacnom.

Neka se dan završi kako je i počeo – toplo, s mnogo iskrenih osećanja koja oplemenjuju dušu i neka se srca raduju. Nekada mali čin može biti dokaz najveće ljubavi.

 

Tri najbrža čitaoca, koja nam se jave na mejl [email protected], dobiće po poklon pakovanje C kafe 2*200g + šoljicu sa tacnom!

Takođe pročitajte

5 razloga da cvekla postane deo vaše svakodnevne ishrane

Cvekla je jedna od najboljih namirnica za naše zdravlje. Još u staroj Grčkoj i kod …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.