Poslovi Infostud uspostavio saradnju sa Naučno tehnološkim parkom u Nišu

Naučno-tehnološki park Niš (NTP Niš) i Infostud potpisali su Sporazum o međusobnoj saradnji u cilju unapređenja rada u oblastima svojih delatnosti i jačanja saradnje obe organizacije, kako bi se postigli što bolji rezultati.

Ispred NTP Niš Sporazum je potpisao dr Milan Ranđelović, a u ime Poslova Infostud Sonja Ćetković, direktor sajtova za zapošljavanje i ljudske resurse.

Ova međusobna saradnja podrazumevaće i razvoj zajedničke online platforme za potrebe sajta www.ntp.rs. Ovo će korisnicima znatno olakšati pretragu otvorenih radnih pozicija u kompanijama članicama NTP Niš. Zajedno će se raditi na aktivnostima koje su usmerene ka međusobnoj edukaciji i promociji, kao i na uspostavljanju saradnje između Poslova Infostud, NTP Niš i njegovih kompanija članica.

Ovim Sporazumom obuhvaćene su i posebne finansijske pogodnosti kompanijama članicama NTP Niš prilikom korišćenja usluga koje pruža Poslovi Infostud.

NTP Niš je osnovan 2020. godine sa ciljem pružanja infrastrukturne podrške i stručnih usluga kompanijama, naučnoistraživačkim i inovacionim organizacijama. Posvećen je i privlačenju inovativnih, kako domaćih, tako i stranih tehnološko-razvojnih firmi i stvaranju uslova za osnivanje većeg broja startap i spin-off kompanija.

Okuplja i kreira mrežu partnera i saradnika u cilju stvaranja i unapređenja inovativnog ekosistema. Trenutno više od 40 inovativnih kompanija svakodnevno iz ove dinamične zajednice radi na razvoju svojih globalno konkurentnih proizvoda i usluga.

Poslovi Infostud u svom sastavu ima vodeće sajtove za zapošljavanje koji obezbeđuju rešenja za kandidate, tako i za poslodavce. Sama misija Poslovi Infostuda je da efikasno povezuje kandidate i poslodavce. Osim toga pomaže im u procesu zapošljavanja i građenja karijere čineći Srbiju boljim mestom za rad.

Takođe pročitajte

Kako napisati brief za dizajn ambalaže

Brief za dizajn ambalaže predstavlja ključni dokument koji objedinjuje sve potrebne informacije, smernice i očekivanja …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.