subota , 4 jula 2020

Portal “TakoLako Shop” stekao poverenje e-Trustmark

Najveća online prodavnica u Srbiji “TakoLako Shop“, koja posluje u sastavu Nelt Grupe, zvanično je stekla e-Trustmark oznaku poverenja, što ukazuje da se ovom portalu može verovati kada je reč o online kupovini i isporuci roba.Ovu oznaku, koju dodeljuje projekat „Razvoj elektronskog poslovanja“ a finansira ga Evropska unija, koriste Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, kao i Ministarstvo privrede Republike Srbije.

Cilj projekta „Razvoj elektronskog poslovanja“ je povećanje konkurentnosti kroz jačanje privatnog sektora, uz poseban naglasak na mala i srednja preduzeća. Kreiranje sistema sertifikacije e-Trustmark predstavlja direktnu podršku i podsticaj za učešće u elektronskoj trgovini i elektronskom poslovanju kako za preduzeća, tako i za stanovništvo, odnosno potrošače.

Marko Ilić, menadžer operacija Tako Lako Shop „Ova oznaka poverenja je potvrda da se razvijamo u dobrom smeru. Pored široke i povoljne ponude TakoLako šopa, na prvom mestu je uvek vrednost, koju želimo da gradimo zajedno sa našim kupcima.“ izjavio je Marko Ilić, menadžer operacija TakoLako Shop.

TakoLako Shop posluje u sastavu Nelt Grupe od 2015. godine a kupcima nudi pouzdanu uslugu i najširi asortiman proizvoda po najboljim cenama, uz stalne sezonske i taktičke akcije. Ono što TakoLako Shop čini jedinstvenim u Srbiji je saradnja sa maloprodajnim lancem Corner Shop, koja omogućava potrošačima besplatne isporuke u svim Corner Shop objektima širom zemlje.

Takođe pročitajte

Kompanija “Tigar Tyres” donirala aparat Klinici za kardiohirurgiju KC Niš

Danas su Kliniku za kardiohirurgiju KC Niš posetili predstavnici kompanije “Tigar Tyres” iz Pirota kako …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.