Foto: Represent

Pazi na svoja jaja i nakon novembra

Mesec novembar je, kao i uvek do sada, protekao u znaku Movember-a, akcije puštanja brade i brkova tokom ovog perioda, kako bi se podigla svest o zdravstvenim problemima muškaraca, odnosno raku prostate i testisa.

Mnoge kompanije iz godine u godinu organizuju različite akcije kako bi podstakle muškarce da obave preventivne preglede ovim povodom, a brend Philips je direktnom porukom #PaziNaSvojaJaja istakao koliko je važna briga o zdravlju i podsetio „jači pol“ na bitnost redovnog urološkog pregleda.

Foto: Represent

S obzirom na to da pokret Movember podrazumeva puštanje brkova, Philips je ovu akciju uvezao sa svojim OneBlade uređajem za stilizovanje brade i brkova, kako bi muškarci mogli da je održavaju pomoću različitih OneBlade nastavaka. Baš zbog toga, da bi se još više govorilo na ovu temu i kako bi doprli do velike grupe ljudi, Philips je najuticajnijim influenserima i vernim saradnicima poklonio OneBlade uređaj uz vaučer za urološki pregled u MediGroup-u, a simpatične reakcije publike izazvala su i čokoladna jaja koja su aludirala na sam slogan ove kampanje.

„Zdravlje bi trebalo da bude uvek na prvom mestu, zbog čega smo se mi, kao kompanija, odlučili da podržimo pokret Movember i apelujemo na to koliko je važna redovna briga o zdravlju. Kako je OneBlade naš najpoznatiji uređaj za muškarce, još jednom smo želeli da naše partnere, braću, očeve motivišemo da uzmu učešće u ovom pokretu, puste, a zatim i stilizuju svoje brade i brkove i podsetimo da ovakav vid sopstvene nege treba da bude rutina“, istakla je Aleksandra Stajić, Consumer Marketing Menadžer brenda Philips za Srbiju.

Iako se ova akcija povezuje sa mesecom novembrom i značajno je da s vremena na vreme imamo poneki podsetnik na ovako bitnu temu, važno je istaći da briga o zdravlju ipak treba da bude prioritet tokom cele godine.

Takođe pročitajte

Zašto vam opada kosa?

Mnogo je različitih tipova opadanja kose. Neki su nasledni, neki su vezani i za neke …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.