utorak , jun 18 2019
Početna / LOKAL PRESS / Nova rasveta na šetalištu u Vlasotincu

Nova rasveta na šetalištu u Vlasotincu

Prostor između dva mosta i deo šetališta od brane prema nekadašnjoj fabrici “Besko” u Vlasotincu dobio je novu rasvetu, u okviru projekta javno – privatnog partnerstva za postavljanje LED rasvete.

Pomoćnik predsednika opštine Predrag Mitković kaže da je između dva mosta postavljeno 10 stubova, a od brane naviše još 36.
Ova je staza napravljena pre desetak godina, ali nikada nije bila adekvatno osvetljena, a koristi je veliki broj Vlasotinčana. Zato smo uložili million dinara u instalacije, a svetiljke su deo programa postavljanja LED rasvete od prošle godine kada je predviđeno da se na celoj teritoriji opštine ugradi 3800 sijalica, u koje su uračunate i ove pored Vlasine.” – kaže Mitković.
Time je prostor pored reke dobio drugačiji izgled u večernjim satima, a predsednik opštine Zoran Tododrović dodaje da je za ceo kompleks sportsko – rekreacionog centra urađen urbanistički projekat sa svim sadržajima.
Naš je zadatak da u narednom periodu napravimo pojedinačne projekte u pet faza i da pokušamo da ih realizujemo, praveći savremeni kompleks za sportiste i rekreativce.” – zaključuje prvi čovek vlasotinačke opštine.

Takođe pročitajte

RAKITA– mirno selo sa problemom ili problematično divlje pleme 

Malo rudarsko selo kod Babušnice bilo je mirno naselje. Sa pojavom prvih bagera koji su …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.